Ville Donald Trump have sex med sin datter Ivanka?

Udland

01/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

Sexistiske kommentarer om kvinder er velkendte fra Trump - såsom hans udtalelse "Grab 'em by the pussy", der blev optaget under et interview i 2005, hvor den tidligere præsident troede, at mikrofonen var slukket.

Det viser sig nu, at Trumps fantasier går endnu længere end det, ifølge en tidligere medarbejder af Trump, der afslørede det i sin nye bog.

Det skriver Tag24

Ifølge Miles Taylor, der talte med Newsweek, jokede den 77-årige åbent om sexfantasier med sin datter Ivanka Trump (41) og talte om hendes bryster og bagdel.

Tidligere homeland security chef

Taylor var tidligere chef for Homeland Security, det amerikanske indenrigsministerium, og en af de vigtigste medarbejdere for præsidenten.

I fortrolige samtaler med Trump hørte han derfor ting, der ikke var beregnet til offentligheden.

Taylor talte også om en "hel række kvindelige ledere fra Trump-administrationen", som den tidligere præsident også angiveligt chikanerede verbalt.

Hvis hun ikke var hans datter, ville Trump gerne have datet Ivanka.

Det er også dokumenteret, at Trump tidligt bemærkede, hvor smuk hans datter var, som en anekdote fra Miss Teen USA-valget i 1997 viser, hvor Ivanka fungerede som vært.

Synes du ikke min datter er hot?

Ifølge den britiske avis Independent henvendte Trump sig til den tidligere Miss Universe og spurgte hende direkte: "Synes du ikke, min datter er hot?"

I de følgende år kaldte han også Ivanka "kurvet" og mente, at det var i orden at betegne hende som "et stykke røv".

Han sagde endda i et tv-show i 2006, at han ville gå ud med hende, hvis hun ikke var hans datter.

I øjeblikket er Trump involveret i en civil retssag mod forfatteren E. Jean Carroll (79).

En jury har fundet det bevist, at Trump i 1996 angreb og seksuelt misbrugte Carroll i et stormagasin i New York. Den tidligere amerikanske præsident Donald Trump er blevet beskyldt for at have haft seksuelle fantasier om sin datter Ivanka Trump. Disse beskyldninger blev afsløret af en tidligere medarbejder i sin nye bog.

Ifølge Miles Taylor, der tidligere arbejdede som chef for Homeland Security, har den nu 77-årige Trump åbent joke om seksuelle fantasier med sin 41-årige datter Ivanka. Han har angiveligt talt om hendes bryster og bagdel og har belyst disse emner i fortrolige samtaler.

Ville gerne date hende

Taylor, der var en af Trumps nærmeste medarbejdere, blev vidne til ting i disse private samtaler, som ikke var beregnet til offentligheden. Han har også påpeget, at der var andre kvindelige ledere i Trump-administrationen, der angiveligt blev verbalt chikaneret af den tidligere præsident.

Det er blevet dokumenteret, at Trump tidligt i sin datters liv bemærkede hendes skønhed. En anekdote fra Miss Teen USA-konkurrencen i 1997, hvor Ivanka var værtinde, bekræfter dette. Ifølge den britiske avis Independent henvendte Trump sig til den daværende Miss Universe og spurgte direkte, om hun ikke syntes, hans datter var attraktiv.

I de efterfølgende år har Trump omtalt Ivanka som "velformet" og udtalt, at det ville være acceptabelt at betegne hende som "a piece of røv". Han har endda offentligt erklæret i et tv-show i 2006, at han ville gå på date med hende, hvis hun ikke var hans datter.

For øjeblikket er Trump involveret i en retssag anlagt af forfatteren E. Jean Carroll, der hævder, at han i 1996 angreb hende og seksuelt misbrugte hende i en stormagasin i New York. En jury har vurderet, at der er tilstrækkeligt med beviser til at støtte Carrolls påstande