Ville bare lukke sin havelåge: Pensionist angrebet af arrig ugle

Udland

06/02/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Pensionisten vendte blødende tilbage til de chokerede børnebørn.

En aggressiv fugl terroriserer beboere i en by i Canada - flere er faktisk bange for at bevæge sig ud af deres hjem.

Det skriver the Mirror

Den canadiske hornugle er svævet ned fra himlen og angrebet flere fra lokalbefolkningen i buen Sedgley, West Midlands.

Den har nu brutalt angrebet pensionister, børn og kæledyr.

Den store fugl blev set tværs over regionen i september sidste år, men den menes at blive mere ond, efterhånden som den bliver sulten eller beskytter sit territorium på udkig efter en mage.

Flere angreb rapporteret

Liz Hodgkins på 74 år blev angrebet af uglens knivskarpe kløer lige før jul i sin indkørsel og stod tilbage med dybe sår i hovedbunden.

Der har også været rapporter om en 13-årig dreng, der er blevet såret, såvel som små hunde, der er blevet angrebet i deres ejers baghaver.

Synet af 'psyko'-fuglen, der menes at være et ulovligt undsluppet kæledyr, er steget i de seneste uger, ligesom de tilsyneladende tilfældige angreb på medlemmer af offentligheden.

Storhornede ugler kan blive 70 cm høje med et vingefang på op til 180 cm. De lever normalt af små og mellemstore pattedyr, fra kaniner til ænder, mus og andre små gnavere.

Ville lukke havelågen

Bedstemor-til-fem Liz blev efterladt med et blodigt hovedsår, da hun lukkede sine havelåger i december.

Den pensionerede laboratorietekniker sagde:

"Jeg bor i et relativt stort hus, og jeg skulle ned for at lukke porten. Uglen var i træet, og jeg vinkede til den og sagde hej. Da jeg gik tilbage, følte jeg et stort slag i baghovedet. Jeg havde mine børnebørn, og de var bekymrede for mig, da de så alt blodet. Jeg spurgte min nabo, og han sagde, at han var blevet angrebet, mens han tog hunden ud. De ser ofte uglen på deres hegn." 

Liz tror det er nogens kæledyr

"Det ser virkelig grimt ud. En nabo vil ikke have, at der skal ske den noget. Selvom det ikke er en indfødt fugl. Jeg tror, ​​det er en persons kæledyr, der har haft den ulovligt." siger hun og forklare at hun ikke tror der er planer for at få den indfanget endnu