Venner og familie stod om Shays kiste - kort efter brød de alle ud i latter

Udland

12/01/2024

Skrevet af Redaktionen

Shay Bradley havde ikke tænkt sig at blive begravet uden at få gæsterne til at trække på smilebåndet. Derfor havde han planlagt en helt særlig overraskelse til familie og venner.

Det er aldrig sjovt at være til begravelse. Det havde den irske militærveteran Shay Bradley dog tænkt sig at lave om på, da han skulle lægges i jorden. Gæsterne fik i hvert fald en anderledes oplevelse.

Midt i tårerne kom der pludselig en lyd fra kisten. Derpå kom der en stemme, det var umiskendeligt Bradleys.

"Hallo, hallo. Luk mig ud," blev der sagt fra kisten, mens man kunne høre en tydelig banken på kistelåget. Gæsterne var ikke i tvivl, det var Shay Bradleys stemme.

"Hvor fanden er jeg henne? Luk mig ud, luk mig ud. Det er fandme mørkt herinde. Er det præsten, jeg kan høre? Det er Shay. Jeg er i kisten. Nej, jeg er foran jer. Jeg er død," siger Shay Bradley.

Planlagt spøg

Det var selvfølgelig ikke Shay i kisten, der snakkede. Det var derimod en optagelse, som han sammen med datteren Andrea havde planlagt for at få gæsterne til begravelsen til at grine og smile. 

Det lykkedes og det kan du se i videoen i bunden af artiklen.

Datteren Andrea har efterfølgende delt videoen på Twitter og den er efterfølgende gået viralt.

"Sikke en mand. At få os alle til at grine, mens vi er utrolig triste. Han var virkelig en mand. Jeg vil altid elske dig Far Bjørn," skriver datteren.

Shay Bradley døde den 8. oktober.