Vågnede om natten og skulle tisse: Opdagede at han var levende begravet

Udland

10/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Rikki Jørgensen

Det skulle have været en hyggelig aften med en ven, men for Víctor Hugo Mica Álvarez fra Bolivia ændrede det sig markant ud på de sene timer. Efter et par øl sammen med 'vennen' kan han pludselig ikke huske mere.

Flere timer senere vågner han ved, at han skal tisse. Han tror, det er nat, for alt er mørkt. Da han forsøger at rejse sig går den skinbarlige sandhed op for ham. Han er i et lille lukket rum. En kiste.

Ikke nok med, at han befinder sig i en kiste. Han er også blevet begravet.

Festen Victor deltog i om aftenen var en fest for Ikaernes frugtbarhedsgudinde Pachamama, og Victor blev efter eget udsagn brugt som 'Sulli', som er en ofring til gudinden.

"I går aftes gik vi til en fest, og så kan jeg ikke huske mere. Det eneste, jeg husker, er, at jeg troede, jeg lå i min seng, og jeg rejste mig for at tisse. Jeg kunne ikke bevæge mig mere, og da jeg skubbede til kisten, ødelagde jeg glasset, og der begyndte at komme snavs ind i kisten. Det lykkedes mig at komme ud. De havde begravet mig,” fortalre Víctor Hugo Mica Álvarez til medierne efterfølgende.

Da han kom ud af kisten, lykkedes det ham at flygte fra stedet. Han var blevet begravet på en ledig byggegrund.

Han mødte en ung mand, som hjalp ham hen på den lokale politistation, men da Victor stadig var beruset, ville betjentene ikke tage imod Victors anmeldelse.

“Jeg har knust glas, min hånd er blevet såret, jeg kunne knap nok komme ud. Da jeg gik til politiet, fortalte de mig, at jeg er fuld. Du skal komme tilbage når du er frisk, sagde de til mig," fortalte Victor om forsøget på at politianmelde hændelsen.

Den unge mand, der først stødte på Victor udtalte, at Victor var dækket af cement i ansigtet og hovedet.