Utrolig video: Dette dyr sad fast i kvindes øre

Udland

18/12/2022

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Skrevet af Emil B.

I en foruroligende video, der lige nu florer på internettet, ses det, hvordan en slange sætter sig fast i en kvindes øre.

En uheldig kvinde

I videoen ses en gul slange, der sætter sig fast i kvindens øre uden tanke på at kravle ud af kvindens øre igen. En læge, der har handske på, går til slangen med en pincet i sin højre hånd. Han forsøger derefter gentagende gange at hive slangen ud af øret på kvinden.

Hver gang må lægen dog indse, at slangen sidder meget bedre fast, end han først regnede med. Til sidst må han indse, at slangen sidder for godt fast. Hvordan den kom ud, ved vi derfor ikke.

Folk undrer sig over videoen

Videoen har mere end 112.000 visninger og 92 likes. Og i kommentarsporet er der meget delte meninger om videoen. En er meget ivrig efter at få slangen ud: "Få den fandens slange ud," skriver han. En anden person har endda sine egne gode råd til, hvordan lægen bør gøre: "Put 100 ml ingefær olie ind i hendes øre, så er den nem at fjerne".

Der er dog også nogle, der er skeptiske over for videoen. En kommenterer følgende: "Hvordan kan slangen vende med hoved ud ad øret?" En anden skriver endda: "Den er falsk, for hvordan kan slangen vende med hovedet først?" Det er derfor ikke alle, der mener videoen er helt troværdig.

Et af de farligste dyr i verden

Ifølge forskning lavet af WHO foresager slangebid hvert år mellem 81.000 og 138.000 dødsfald hvert år og over tre gange så mange komplikationer og handicap.

Listige slanger

Tidligere har mennesker været ofre for adskillige forfærdelige slangeangreb, men indimellem sker der ting, der efterlader folk helt i chok.

Slanger kan ofte holde til i forskellige bygninger og i aflukkede rum. Det er et velkendt sted for slanger. I denne video har slangen dog fundet et helt nyt sted at holde til, som har chokeret mange folk.