Trodsede alle odds: 6-årige dreng kørt over af bulldozer og overlevede

Udland

15/08/2022

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Redaktionen

Det burde ikke være muligt. Familien troede heller ikke på, at deres lille dreng Cody ville overleve efter han blev kørt over af en ni tons tung bulldozer.

Ulykken indtraf onsdag den 27. juli 2022. Her var seks-årige Bodie Glenn Boring med sin far på arbejde, da noget helt uventet og tragisk skete. Den lille dreng blev kørt over af en ni tons tung bulldozer, noget som man ikke burde kunne overleve.

Bodie blev hurtig bragt til et hospital, hvorefter han blev indlagt med alvorlige kvæstelser. Han havde en brækket bækkenknogle, ødelagte lunger, et kraniebrud og en blodprop i hjernen. Skader som måske var alvorlige, men alligevel intet i forhold til alvorligheden af ulykken.

Bodies skader så alvorlige, at familien ikke troede, han ville klare det. De bad til Gud om et mirakel og tryglede om, at deres lille guldklump ville få det bedre. Og det gjorde han.

Her kunne historien være endt, for Bodie bliver hurtigt bedre efter sine skader, men allerede en lille uge efter bliver Bodie testet positiv for COVID19.

Familien tror ikke deres eget uheld.

Heldigvis begyndte Bodie at blive bedre. Familien kunne ånde lettet op, selvom prøvelserne havde været hårde.

Ulykken havde ikke ødelagt drengens kampgejst, og derfor var han allerede begyndt at vandre rundt inden han blev diagnosticeret med COVID19.

Bodies kusine, Magen Boring, oprettede en GoFundMe-indsamling for at hjælpe med at dække familiens lægeudgifter og støtte familie i den svære tid. I skrivende stund er der indsamlet $52.000 ud af målet på $60.000.

De økonomiske donationer er næsten nødvendige for familien, som havde taget fri fra arbejde for at passe deres søn.

Vi ønsker Bodie god bedring.