Teenager tog sagen i egen hånd: Fik fjernet bil der holdt på morens parkeringsplads

Udland

13/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Manden blev rasende da hans bil blev kørt væk.

En teenagesøn ringede efter et fejelad, da en fremmed havde parkeret på hans mors reserverede plads uden for deres hjem.

Det skriver Express

Den fremmede kom derefter til familiens hus og råbte i vrede.

Den 19-årige mand skrev på det sociale medie Reddit og sagde, at hans familie betaler for to reserverede pladser uden for deres hjem.

Derfor følte han sig berettiget, da han tog affære sidst han så nogen parkere på den ene af pladserne.

Ventede på at han ville flytte bilen

Teenageren skrev i sit opslag:

"Jeg ventede lidt - måske lavede han lige et pitstop på 1 minut - men han var stadig væk efter cirka 5 minutter, og der var et par besøgende parkeringspladser til rådighed, så jeg var forvirret over, hvorfor han havde besluttet sig for at stjæle vores. Jeg besluttede at ringe efter en bugseringsvogn og de kom omkring 3-4 minutter senere. Da bugseringschaufføren var ved at koble bilen på ladet, kom fyren ud og så det. Han kom straks i skænderi med bugseringsbilchaufføren og sagde, at han kun var der i 10 minutter!"

Drengen der lavede opslaget forklarede, at hans mor vendte tilbage omkring en halv time senere, og så brød skænderiet for alvor ud.

Omkring 10 minutter efter, at hun kom hjem kom parkeringstyven til deres hus.

"Fyren skændtes med mig og min mor og sagde, at han kun ville være der i 5 minutter mere. Det blev ophedet, men han gik til sidst væk, stadigvæk rasende."

Internettet var på sønnens side

Mange mennesker var på teenagerens side og sagde, at de også ville have ringet efter en bugservogn i den situation.

En skrev: "Forudsat at stedet var tydeligt markeret som "reserveret", gør den, der parkerer der uden tilladelse, det på egen risiko."

En anden kommenterede: "Du kunne ikke vide, om han skulle være 5 minutter eller 5 timer. Det var ikke hans parkeringsplads, og han havde ikke ret til at parkere der i længere tid."

En anden sagde: "Der er altid kun gået 10 minutter, og de ville flytte den om 5 minutter. Det er en af de mest overspillede løgne på planeten. Der var alternative besøgspladser til rådighed, han valgte at parkere på et reserveret sted (selvom alle besøgspladserne var fyldt, skulle han ikke parkere på et reserveret sted). Hvis du valgte at parkere, hvor din parkering kan resultere i, at du får en bøde og/eller at bilen bliver bugseret, har du kun dig selv at bebrejde for det."

En person sagde ganske enkelt: "Lad være med at parkere på andres parkeringspladser. Enkelt og enkelt."

En anden tilføjede: "Dine forældre betaler for de pladser. De er formentlig tydeligt markeret. Hvorfor skulle dine forældre parkere et andet sted bare for at rumme en eller anden berettiget idiot?"