Teenagemor dræber sit nyfødte barn og smider det i skraldespanden

Udland

15/05/2023

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Skrevet af Magnus Møller

En teenagemor fødte i hemmelighed sit barn i England, men hun gav ikke sit nyfødte barn nogen chance for at overleve.

Den unge kvinde, Paris Mayo, stod for retten i torsdag. Hun er anklaget for at have dræbt sin søn Stanley den 23. marts 2019 i sine forældres hjem. Det skriver Mirror.

Den nu 19-årige kvinde er blevet anklaget for mord efter omfattende efterforskning fra politiet sidste år.

Ifølge anklagen fødte den unge kvinde sit barn mellem kl. 21.30 og 22.30 samme dag. Fødslen fandt sted i familiens stue, hvor Paris boede med sine forældre og sin dengang 16-årige bror George.

"Den anklagede var alene og fødte barnet uden hjælp. Hendes mor og far var på dette tidspunkt i huset, men befandt sig på øverste etage, hvor hendes far, der ikke havde det godt, blev overvåget af hendes mor, mens han gennemførte hjemmedialyse," sagde anklagemyndighedens advokat.

Efter fødslen angreb Mayo brutalt sin nyfødte søn. Hun brækkede hans øvre venstre og øvre højre del af kraniet og forårsagede en alvorlig hovedskade.

Da hun to timer senere opdagede, at babyen stadig var i live, stoppede hun vat ned i hans hals og mund. Det første stykke pressede hun så dybt ned i hans spiserør, at det først blev opdaget under obduktionen.

Hun stoppede derefter den livløse krop i en skraldepose og placerede den udenfor hoveddøren. Derefter gik hun i seng.

Næste morgen skrev hun en besked til sin bror, der var hjemme, og bad ham om at smide "den sorte pose i skraldet".

Den skræmmende handling kom endelig for dagens lys, da hendes mor spurgte broren, hvad der var i posen. Den blev beskrevet som "usædvanligt tung" og der var "blodstriber" på dørsoklen.

Den nysgerrige mor kiggede ned i posen og udbrød forfærdet: "Der er en baby i posen. Paris har født."

Moren ringede selv til alarmcentralen for at fortælle, at hendes datter havde født. Man kunne høre hende sige til sin datter: "Du skulle have sagt det til mig, skat, du skulle have sagt det til mig. Stakkels barn," og gentog derefter: "Hvorfor gjorde du det?"

Nu venter der en dom til Paris.