Som en scene fra en film: Chauffør reddet i sidste sekund

Udland

04/2/23 | 11:05

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Skrevet af Redaktionen

Det er næsten som at se scene fra en Hollywood-produktion. Det her er dog ikke nogen film, men et rigtigt uheld, der er ved at gå helt galt for chaufføren af en hvid BMW.

Den dramatisk scene udspiller sig i et klip, der er blevet fanget på kamera. Ulykken er blevet delt af Las Vegas Police Department på deres Twitter-konto.

Ifølge det delte klip skete ulykken den 28. januar nær Las Vegas Boulevard.

I videoen kan du se, hvordan en politibetjent nærmede sig en forulykket BMW. Den står i midterrabatten, men det er uvist, hvorfor bilen i første omgang er forulykket. Man kan dog se, at bilen er kørt direkte ind i en palme.

Herefter forsøger betjenten at redde den fastklemte chauffør ud af bilen. Allerede på dette tidspunkt kommer der tyk røg ud af bilen.

Optagelserne viser endvidere, at en uidentificeret mand skynder sig hen til bilen for at hjælpe den uniformerede betjent. Så begynder ilden at tage til.

Da de får chaufføren fri fra bilen, bryder bilen i lys lue med det samme. Præcis som i en film.

Efterfølgende blev chaufføren kørt til behandling på et hospital. Politibetjenten, der hjalp ham, blev kørt til en klinik, der skulle sikre sig, at han ikke fik problemer i forhold til røgforgiftning.

Se videoen nedenfor.