Slut med sjov på arbejdet: Chef hænger hysterisk seddel op

Udland

30/04/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

En arbejdsplads har valgt at forbyde sjov og ikke arbejdsrelateret snak i arbejdstiden. Samtidig har chefen valgt at pryde sedlen med et billede af en de sjove gule minions.

Mens ledelsen er kendt for at trykke på folks knapper til tider, har en mand hævdet, at hans arbejdsplads har taget kontrol et skridt for langt ved at indføre nye arbejdsregler.

Man fristes til at sige, at de går regeringens ærinde, ved at det ikke skal være lystbetonet at gå på arbejde.

Delt på Reddit

Efter at have delt et billede af sin arbejdsplads' nedladende notat og nye politik, der kræver 'ingen sjov', er en mand blevet oversvømmet med svar på det populære forumside Reddit.

Den anonyme bruger delte opslaget på en af Reddits mange undersider, der går under navnet MildlyInfuriating (Mildt Irriterende), som har mere end 5,6 millioner medlemmer til dato.

Mere end 700 mennesker smuttede ned i opslagets kommentarsektionen for at diskutere de gældende regler, som insisterede på, at 'venskaber' sker uden for arbejdstiden.

Ingen Game of Thrones eller sportssnak

Notatet lød: "Opmærksomhed medarbejdere i [blank]."

"Det er ikke meningen, at arbejdet skal være sjovt."

"Dette er dit job. Dediker ikke arbejdstid til diskussion af ikke-arbejdsmæssige emner."

"Lad være med at facilitere venskaber i arbejdstiden. Udveksle telefonnumre og/eller hænge ud efter arbejdet er afsluttet.

"Nå til mig på [blank], hvis en kollega har ikke-arbejde diskussioner om virksomhedens tid.

"Arbejde er ikke din dagpleje," tilføjede chefen.

Du har det for sjov, chef

Da de strømmede til kommentarsektionen, indrømmede Reddit-brugere, at de fik mavekneb af grin over sedlen.

En person skrev: "Det er sjovt. Held og lykke med at håndhæve det. Jeg tror, at min chef indleder ikke-arbejdsrelaterede samtaler mere end nogen anden på kontoret."

I mellemtiden foreslog nogen, at medarbejderen reagerede på sedlen: "Svar dem med: Sæt ikke Minion på denne plakat, du har det for sjovt med at lave plakaten, og vi har den ikke."