Skadedyrsbekæmper efterlod overraskelse til lejer: Nu er lejligheden ubeboelig

Udland

09/02/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Rikki Jørgensen

Da en bygning med flere lejligheder blev generet af vaskebjørne, blev en skadedyrsbekæmper kaldt ud for at hjælpe til. Det endte dog helt galt for den ene lejer, der er tvunget til at flytte for en stund.

Jordan Tessier lejer sig ind i en lejlighed i en bygning, der tidligere har været plaget af skader fra vaskebjørne. Nu er vaskebjørnene døde, men de generer stadig Jordan i en sådan grad, at han ikke kan bo i sin lejlighed.

Da skadedyrsbekæmperne havde været i gang i bygningen, havde de ikke gjort sig den ulejlighed at fjerne de døde vaskebjørne, hvilket har givet Jordan Tessier et liv i lugthelvede.

Først efter et besøg fra endnu en skadedyrsbekæmper, fandt Jordan ud af, at det var døde vaskebjørne, der skabte problemet. I starten troede han faktisk, at det var hans nabo, der var død. Men da skadedyrsbekæmperen kom, så gik sandheden op for ham.

"Han sagde, at han ikke var i stand til at gå ind i min lejlighed uden at bære en gasmaske. Han sagde, at det er alt for kraftigt lugt til, at det kan være en død mus eller rotte - at det kunne være noget større, som f.eks. en vaskebjørn," fortalte Tessier til CBC Toronto.

En vaskebjørn ligger død på loftet over Jordans køkken og er gået i forrådnelse og opløsning siden skadedyrsbekæmperne 'løste' problemet med vaskebjørnene. Derudover har Jordan spottet en død vaskebjørn, der hænger halvt ud af udluftningskanalerne på taget.

Udlejningsselskabet kan ikke oplyse hvornår vaskebjørnene bliver fjernet, og derfor må Tessier bo et andet sted, indtil vaskebjørnen er fjernet, og stanken af ​​rådnende kød forsvinder. 

Jordan Tessier har forsøgt at få en kompensation ud af udlejeren, men det har ikke været muligt at finde et forlig. Ifølge Jordan Tessier, skal alt hans tøj renses, og hans møbler, inklusive en sofa og en seng, skal smides ud, fordi lugten har sat sig i alt.

"Jeg har brug for kompensation for alt i min lejlighed, der er ødelagt og for at skulle bo et andet sted. Hvis jeg ikke havde familie, ville jeg stort set være hjemløs på dette tidspunkt," fortalte han til et lokalt medie.