Sådan overlevede 13-årig pige hajangreb

Udland

17/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Ella Reed fik sig en hyggelig dukkert ved kysten i Florida, da hun blev angrebet af en kæmpe haj.

Kamp for livet

Mens teenageren sad i det lave vand, tog det dødbringende væsen en smutvej hen mod hende, og den satte sine knivskarpe tænder i hendes ribben.

Hun fortalte sin historie til Local 10 News: "Hajen i sig selv var så kraftig. Det var det, jeg følte mest, fordi den ramte min mave virkelig hårdt. Det ville ikke lade mig være i fred, så jeg var nødt til at bruge min arm og også bruge min hånd, så den fik min arm og min finger."

De fleste, uanset hvor gamle de er, ville nok gå i panik i en situation som denne. Men Ella holdte sig kold.

I stedet for at slå rundt og prøve at flygte begyndte hun at dunke hajen og slå den i ansigtet, indtil den slap og svømmede af sted.

Men hajen var ikke færdig

Men mareridtet var ikke forbi endnu. Hajen vendte tilbage og angreb hende endnu en gang, og Ella måtte forsvare sig og kæmpe mod dyret for anden gang.

Da hajen begyndte at kredse rundt om hende, skreg hun om hjælp fra sin mor, der løb over for at finde Ella 'dækket af blod stort set fra top til tå'.

Ellas mor fortalte: "Ella kunne ikke rigtig se, hvad der foregik. Hun rystede, men hun var rolig."

Heldigvis slap hun i sikkerhed, men som følge af angrebene fik hun skader på arme, fingre, knæ og mave. I alt skulle hun have 19 sting.

"Jeg var lidt i chok over alt, hvad der skete," sagde Ella og tilføjer: "Så jeg havde ikke rigtig ondt, fordi min adrenalin var tårnhøj."

På trods af den skræmmende prøvelse har Ella dog sagt, at hun ikke er afskrækket fra at gå ud i havet i fremtiden.