Rørende besked fra lille dreng, der lavede mad til sin syge mor: "Hvis det ikke er perfekt, er jeg ked af det"

Udland

18/03/2023

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Skrevet af Redaktionen

En lille dreng har varmet hjertet på millioner af mennesker verden over med sin kærlighed og omsorg for sin syge mor.

Da hans mor blev ramt af covid, var hun nødt til at isolere sig på sit værelse for at undgå at smitte andre. Men den lille dreng var bekymret for, hvad hans mor skulle spise, så han besluttede sig for at lave noget mad til hende.

Selvom han ikke vidste, hvordan man lavede mad, gjorde han sit bedste for at lave en sund snack til sin mor, så hun kunne blive rask hurtigst muligt.

Han satte skålen med spinatblade uden for hendes dør og efterlod en sød besked ved siden af: "Jeg lavede den her til dig. Hvis det ikke er perfekt, er jeg ked af det. Se, mad!"

Da hans mor opdagede den rørende gestus, blev hun overvældet af glæde og stolthed over sin søns omsorg. Hun delte et billede af maden og beskeden på Twitter, og det gik hurtigt viralt.

Over tre millioner mennesker har nu set billedet og sendt deres bedste ønsker til den syge mor.

Mange af kommentarerne roste ikke kun drengens indsats, men også moderens opdragelse af en så opmærksom og kærlig søn. Det viser, at selvom hvert barn er forskelligt, er det grundlæggende i, hvordan man behandler andre mennesker, normalt givet videre af moderen.

Denne rørende historie viser, hvor meget en lille gestus kan betyde for nogen i nød. Det er også en påmindelse om, hvor vigtigt det er at opdrage vores børn til at være omsorgsfulde og hensynsfulde over for andre.