Politiet blev kaldt ud til udetoilet: Oplevede deres mærkeligste sag nogensinde

Udland

10/05/2024

Foto: Twitter @MSP Seventh District
Foto: Twitter @MSP Seventh District

Skrevet af Emil B.

I Michigan måtte alarmberedskabet befri en kvinde i en meget ubelejlig situation under hendes toilettur.

I september 2023 blev politibetjente fra Michigan kaldt til en hændelse ved Dixon Lake. I toiletbygningen ved bådlandingstedet sad en kvinde fast i toilettet – helt op til armen.

Hun kunne ikke befri sig selv og tiltrak opmærksomhed med højlydte råb, lød det i en politimeddelelse.

Da nødberedskabet endelig ankom, begyndte hun at forklare. Hun havde mistet sin Apple Watch under toiletturen, uret var faldet ned i toilettet, forklarede hun politibetjentene. Mens hun prøvede at fiske det op, blev hun fanget og sad fast.

Uheldigt for kvinden, kunne betjentene ikke gøre noget på stedet. De måtte først anmode om yderligere beredskab og værktøj fra den nærliggende by Gaylord.

Redningsaktionen

Til sidst besluttede man at fjerne hele toilettet, forklarede politiet.

"Kvinden blev bragt i sikkerhed med en sele." Om hun kom til skade under hændelsen, er uklart. Myndighederne har heller ikke oplyst noget om tilstanden af Apple Watch.

På billeder offentliggjort af politiet kan man se, hvordan et sort bælte er fastgjort til det åbnede toilet. På et andet billede ses toiletskålen, der allerede er blevet afmonteret.

Michigan-politiet anbefaler: "Hvis du mister en genstand i en toilet som denne, skal du ikke prøve at gribe ned i afløbet. Alvorlige skader kan være resultatet."

Hændelsen fandt sted ved det populære rekreative område Dixon Lake i den nordlige del af staten, cirka 386 kilometer nordøst for Detroit.