Pensionist gifter sig med 30 år yngre Masai-kriger

Udland

30/11/22 | 07:12

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Under en ferie i Tanzania faldt den 60-årige pladask for den 30 år yngre mand

Deborah Babu, 60, forventede ikke at blive forelsket, da hun mødte sin nu mand, Saitoty Babu, 30, mens hun rejste i Tanzania med sin datter, Royce, 30, i oktober 2017.

det skriver The Sun

Mor og datter gik på en strand i Zanzibar, Tanazania, da de stødte ind i to masaier, hvoraf den ene var Saitoty, som tilbød dem souvenirs. Deborah afslog, men spurgte, om hun måtte tage et billede med dem, da hun aldrig havde mødt en masai, og parret indledte en samtale med Saitoty.

De aftalte at tage en gåtur på stranden næste aften, men Deborah så ikke, at deres forhold ville gå længere på grund af aldersforskellen.

På trods af dette fulgte Saitoty efter hende til hendes næste destination i Tanzania og blev ked af det, da hun skulle rejse tilbage til Sacramento, Californien, USA, to uger senere.

Vennerne holdt kontakten, og Saitoty ringede hver dag til Deborah og det var her, han fortalte at han ville giftes med hende.

Efter at Deborahs børn opmuntrede hende til at gøre det, hvis han gjorde hende glad, fløj hun ud for at møde Saitoty i slutningen af ​​december 2017 og sagde 'ja', da han faldt på knæ, efter de var genforenet.

Efter at have haft et masai-bryllup i juni 2018 - en traditionel ceremoni - havde parret et lovligt bryllup i juli 2022 og håber stadig på at få en større masai-fejring - som vil få flere familier og stammefolk til at mødes.

Hedder ikke Deborah men Nashipai

Deborah - som nu bruger sit masai-navn Nashipai - bor sammen med Saitoty og hans familie i Ubena, Tanzania, og kunne ikke være mere lykkelig.

"Jeg havde aldrig forventet at finde en mand, der var så meget yngre end mig at gifte mig med, men han er den venligste og mest omsorgsfulde mand," sagde Deborah, der er pensioneret politibetjent.

"Da han først foreslog gifte sig med mig, troede jeg, at han var skør, men mine børn og familie sagde, at jeg ikke skulle bekymre mig om aldersforskellen, da jeg havde været alene længe nok og fortjente at være lykkelig. Det er et meget anderledes liv her i Tanzania, men jeg er glad," fortæller hun. 

blandede reaktioner

Det er dog ikke alle der har taget lige godt imod parrets forhold. Flere har beskyldt Saioty for at gifte sig med Deborah i håbet om at få et greencard.

"det gør ondt, fordi jeg ved, hvor lidt han ønsker at bo i Amerika," siger Deborah og fortsætter: 

"Folk spørger, om jeg har adopteret ham, eller at jeg er hans bedstemor, hvilket kan gøre Saitoty ked af det.

Saitoty, der er  kvægfarmer, huskede, hvordan første gang han så Deborah, følte han, at han havde "set en engel". Han fortæller

"Vi grinede sammen og tog et billede, og hun smeltede bare mit hjerte. Hun er smuk og venlig, og hun støtter mig."

Alder er bare et tal

Nu bor parret sammen i deres eget mudderhus i Tanzania i en boma - et familiekompleks.

"Vi laver mad ved ild og har ikke rindende vand," sagde Deborah og fortsatte:

"Vi er ved at bygge en hytte i øjeblikket, og vi skal endda bygge vores egne stiger."

For Deborah savner hun dog ikke komforten fra sit liv i USA - og aldersforskellen er hun ligeglad med nu:

"Han er så sjov og romantisk, og vi er nøjagtig ens indeni. Som Saitoty sagde til mig, da han overbeviste mig om at gifte mig med ham - alder er bare et tal.