Par på ferie tager på restaurant for at fejre fødselsdag: Får et chok da de ser regningen

Udland

07/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Restauranturen endte med at være dyrere end hele deres ferie.

Et par befandt sig med en enorm kreditkortregning efter at have lavet en middagsbommert på deres ferie.

Det skriver The Mirror

Turist-parret sagde, at de havde valgt at tage på en fancy restaurant i anledningen til kvindens fødselsdag, mens de var på ferie på øen Bali.

Manden bestilte en flaske vin til en pris af 170 USD (1186 kroner) fra baren og slog sig ned til det, der var et dejligt måltid.

Det var først senere, at han indså, at vinen faktisk havde kostet ham 1700 USD (11.864 kroner) - mere end de havde betalt for hele turen fra Australien til Indonesien.

En flaske vin til maden

Turisten gik på Facebook for at advare andre om at blive fanget på samme måde. "Jeg ville gerne dele en klassisk uvidende turisthistorie og mine fejlberegninger, når det kom til valutakursen," skrev han og fortsatte:

"Jeg tror, ​​det var min tredje gang til Bali, og ved denne lejlighed fejrede vi min partners fødselsdag, så jeg bookede (en restaurant) til en særlig middag. Vi drikker normalt ikke vin, når vi er på Bali på grund af prisen og den gennemsnitlige vin, der tilbydes, men denne gang besluttede jeg, at jeg ville bruge lidt ekstra på en flaske vin i dagens anledningen."

Han kiggede vinkortet igennem og fandt helt rigtige vin:

"Da jeg så vinkortet igennem, besluttede jeg mig for en anstændig flaske hvidvin, som var $170. Helt klart lidt mere, end jeg selv ville betale i Australien, men det var en fødselsdagsfejring ikke? 170 $ er ikke så dårligt, så jeg sagde til tjeneren, vi vil have den flaske tak." skriver manden i opslaget.

Er du sikker?

Tjeneren blev noget overrasket over den bestilling og holdt en pause for derefter at spørger den vinglade mand om han var sikker. I opslaget forklarer han:

"Jeg hånede ham og sagde ja, ingen bekymringer (som hvordan vover han at tro, at jeg ikke er god til en flaske vin på 170 $).Købet var så overdådigt, at selv kokken kom ud for at hilse på de tilsyneladende velbeslåede spisende gæster. I hvert fald blev vinen indtaget sammen med en lækker middag, og på et tidspunkt kom kokken ud for at præsentere sig selv, hvilket jeg på det tidspunkt syntes var mærkeligt, men jeg gik bare ud fra, at det var en hyggelig restaurant og tænkte ikke over det igen." fortsatte han. "Regningen kom, jeg betalte og vi gik."

Helt galt på netbank

Turisten indså, at der var noget galt, da han gik for at tjekke sin bankkonto næste dag.

"Næste morgen loggede jeg ind på netbank og bemærkede at der var trukket $2050 (14.312 kroner) fra restauranten!" forklarede han og fortsatte: "Mit hjerte faldt ned i min mave, og jeg fik et mini panikanfald. Efter at have rodet mine ting igennem fandt jeg kvitteringen, og vinen var tæt på $1700! Det, jeg ikke var klar over, var, at priserne på menuen var i 100-tusinder."

Faktisk endte den ene tur på restaurant med at koste dem mere end hele ferien til sammen:

"Det måltid kostede faktisk mere end hele ferien, efter et par timers bearbejdning af det, der skete, fik vi et godt grin af det, og det er overflødigt at sige, at jeg ikke må bestille noget fra en menu uden at få OK fra den anden halvdel! "