Par kørte 2000 kilometer for sofa: Så fik de sig en gevaldig overraskelse

Udland

21/01/2024

Foto: TikTok @hotdillpickle
Foto: TikTok @hotdillpickle

Skrevet af Magnus Møller

Et par flyttede fra Ohio til Californien og stødte på et uventet problem, da de forsøger at samle deres nye sofa. Men se så, hvordan de forvandler fejlen til en kreativ løsning, der får dig til at smile.

De havde klare forestillinger om deres nye sofa. Desværre havde Sophie Fonte og hendes kæreste glemt den vigtigste ting.

Det amerikanske par er for nylig flyttet fra Ohio til Californien.

I starten bemærkede de ingenting, da de forsøgte at samle møblet i deres nye stue. Men gradvist gik det op for dem, hvad deres pinlige fejl var.

I TikTok-videoen (se nedenfor), der gik viralt i begyndelsen af ugen, viser Sophie og hendes partner i gang med at samle sofaen.

Mens de forsøger at organisere og samle dele, bliver deres udtryk mere og mere skeptiske. Mens Sophie efter en tid slår hænderne for ansigtet, kan hendes kæreste kun smile forlegent.

Hvorfor? Rummet er alt for lille til det kæmpe store møbel. Parret kan ikke lade være med at le ad denne situation, men TikTok-brugerne synes kun, det er sjovt.

Siden begyndelsen af ugen har det mærkelige værk fået godt 12 millioner visninger og cirka 440.000 likes. Men heldigvis har de to ofre stadig et ess i ærmet.

TikTok-videoer viser løsningen direkte efter problemet I videoen kan man se, hvordan Sophie og hendes kæreste til sidst har fået samlet sofaen.

Mens den lige akkurat passer ind i rummet, ser det ud til, at der ikke er plads til andet. Ikke desto mindre slapper parret af på deres sofa for nu. Sophie ønsker dog ikke at høre om råd fra nogle brugere om at formindske eller opdele sofaen på en eller anden måde.

I stedet melder hun sig straks efter hendes virale hit med en opfølgingsvideo. Her præsenterer hun stolt, at hun og hendes partner alligevel har løst gåden.

Til det skulle fjernsynet monteres direkte over sofaen på væggen. Møblet står nu også direkte ved de gulv-til-loft-vinduer.

Kilde: Tag24.