Par fjerner køkkengulvet: Står pludselig med kæmpe overraskelse

Udland

26/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Det var ikke lige det de havde forventet at finde.

Når en husejer flytter ind i en ny ejendom, har de vænnet sig til at finde nogle mærkelige og vidunderlige funktioner i deres nye bolig.

Det skriver Mirror

Et par blev dog fuldstændig forbløffet, da de opdagede, at de tidligere ejere havde holdt på en dyb mørk hemmelighed.'

Blev helt chokerede

Emma Harrison og Rhys Stainer blev blæst bagover efter at have fundet ud af, at deres nykøbte hjem rummede en hemmelig skat - en 126-årig brønd.

Efter at have gennemgået noget renoveringsarbejde i deres køkken blev Emma, ​​28, og Rhys, 27, chokerede over at finde en brønd, der måler mere end 20 meter dyb, skjult under parrets køkkengulv, perfekt forklædt med en gulvflise.

Emma og Rhys fra Malvern Hills delte deres hjems nye opdagelse på TikTok, som hurtigt fik mere end 5,3 millioner visninger og over 232.00 likes, hvilket efterlod folk online "skrækslagne".

126 år gammel

Ægteparret vurderede, at den skjulte brønd blev bygget med huset i 1897, hvilket gjorde den 126 år gammelt.

Emma sagde: "Vi er helt vilde med tidstypiske ejendomme, og denne funktion var et fantastisk fund! Den [brønden] var desværre blevet dækket over de tidligere ejere og var ikke udstillet, men nu kan du kan poppe gulvbrættet op og se. Vi antager ud fra vores forskning, at det er bygget samtidig med huset for at forsyne det oprindelige hus med vandforsyning. Huset er bygget i 1897."

I videoen, der blev lagt ud på nettet, blev Rhys set løfte gulvbrættet for at afsløre en skjult lås. Da han løftede lugen, afdækkede han en dyb brønd.

For at bevare deres nye opdagelse håber parret, at de kan dekorere deres nye opdagelse i fremtiden og gøre det til et indslag i deres hjem.

Emma sagde: "Forhåbentlig kan vi sætte lys hele vejen ned i brønden, så du kan se helt til bunden og en glasplade, som du kan gå over. Det vil være en fantastisk funktion i det nye køkken. Vi kommer til at gøre det hele selv, men vi forventer, at det vil tage et par år."

Rædselsslagen for rotter

Efter at have lagt videoen af ​​deres opdagelse online, flygtede seerne til kommentarerne for at dele deres reaktioner, hvor mange fandt vandbrønden "skræmmende".

En person skrev: "Din mand er virkelig modig, når han står over det 20-fods hul i sine sokker på bart træ."

En anden tilføjede: "Nej nej, jeg ville aldrig blive der efter at have fundet det."

I mellemtiden sagde en tredje person: "Med alle de gyserfilm, jeg har set, anbefaler jeg at lukke den permanent."

En anden kommenterede: "Jeg ville være rædselsslagen."

"Forestil dig alle de mennesker, der er forsvundet derinde," sagde en femte.

En sjette skrev: "Det kunne jeg ikke. Jeg ville være rædselsslagen for rotter, der løber ud."