Pakkebud opdager død hund på rute: Hvad han så gør, vil smelte dit hjerte

Udland

12/11/2023

Foto: TikTok @then8tivedogfather
Foto: TikTok @then8tivedogfather

Skrevet af Magnus Møller

Tabet af et kæledyr er for de fleste ejere en tragisk hændelse. Ofte er firbenede venner blevet en uundværlig del af familien. Derfor berører historien om en hund og en pakkebud os endnu mere.

En hundetræner fra byen Nashville i USA, der er aktiv på TikTok under brugernavnet "then8tivedogfather", mistede for nylig en af sine seks hunde. Han sørger over tabet af sin lille firbenede ven ved navn Champ.

En person, der også hørte den forfærdelige nyhed, var den venlige pakkebud, der dagligt leverer i området og altid sørger for at forsyne nabolagets kæledyr med lækre godbidder.

Ifølge hundetrænerens overvågningskamera leverede UPS-manden en pakke til den amerikanske hundeejer kort efter Champs død. Og som altid efterlod han godbidder til husets pelsede beboere.

Den velmente godbid blev dog ikke delt mellem de fem tilbageværende firbenede venner, men blev tildelt en æresplads: I videoen ser man Champs ejer ceremonielt lægge godbidden ved en mindetavle, der viser den afdøde hund. "Jeg savner dig, Champ," skriver han i sin TikTok-opdatering.

Selvom sorgen over tabet af sin firbenede ven naturligvis ikke forsvinder på grund af dette, må TikTok-brugeren "then8tivedogfather" føle sig lidt lettere om hjertet, når han opdager, at selv udefrakommende tænker på den søde hund og viser medfølelse.

Videoen, der har fået over en halv million visninger på TikTok, har vakt stor begejstring hos andre brugere, der hylder UPS-budet. "Hvilken fantastisk chauffør," roser en bruger.

Videoen af pakkebudet går viralt på TikTok Internettet hylder UPS-føreren for medfølelse "En sidste godbid," skriver TikTok-brugeren "then8tivedogfather" til sin video, der optog den rørende gestus.

Champs ejer formåede endda at identificere pakkebudet gennem videoen: "Sid! Jeg har fundet dig, kammerat. Verdens bedste UPS-chauffør 🤝🏽😎🔥," skriver hundetræneren glad.

Kilde: Tag24.