24-årig kvinde gik i bad - pludselig var hun ikke alene under vandet

Udland

02/11/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

Den unge kvinde tog et afslappet bad under hendes hjemlige bruser en dag, da hun pludselig ikke længere stod alene under vandstrålen.

24-årige Anna Paul, der bor på Gold Coast i Australien, gennemlevede ifølge hendes egne udsagn først et "chokøjeblik", da hun opdagede en uønsket gæst i hendes badeværelse:

En kæmpestor krabbedderkop havde besluttet at deltage i hendes brusebad.

I stedet for at skrige og flygte, tog den 24-årige mod til sig og ønskede at redde krybet fra at drukne. Spindleren havde imidlertid andre planer.

"Jeg prøvede at redde den, og se lige, hvad der skete - den kravlede op ad mit ben," forklarer hun foran kameraet på sin mobiltelefon, hvor hun optog denne typiske australske hverdagsbegivenhed.

Kravlede hele vejen op til hånden

Mens Anna kommenterer situationen for sine millioner af fans på internettet, fortsætter spindlen - heldigvis ikke giftig for mennesker - sin rejse op ad Anna's krop.

Til sidst sidder spindlen på den brune skønheds hånd, som nu endelig kan redde dyret fra vandstrålen.

"Ven, jeg havde ikke forventet, at det her om morgenen ville kravle op ad min nøgne krop i bruseren. Hvad fanden," siger Anna spændt. Og hun tilføjer: "Det er virkeligheden i Australien."

Hendes video fik hurtigt millioner af visninger på TikTok og kan fem dage efter udgivelsen allerede prale af mere end 5,5 millioner klik.

Skræmte brugere

Mens Anna, der tilsyneladende er vant til sådanne dyreoplevelser på grund af hendes ophold i Down-Under, bliver de fleste brugere fuldstændigt skræmte ved synet af spindlen på den 24-årige kvinnes krop.

"Jeg døde bare af at se det," skriver en bruger på TikTok. En anden føler det på samme måde: "Jeg ville dø af refleks." En anden har åbenbart stor respekt for australieren: "Hvor sej kan du være? Anna: Ja," skriver hun anerkendende.

For mange er det især uforståeligt, at den 24-årige lader spindlen kravle roligt på hendes krop. "Jeg havde ikke forventet, at spindlen befandt sig på dit ben, da du vendte kameraet om. OMFG," siger en bruger fuldstændigt oprevet.

Kilde: Tag24