Nøgen lærer anholdt: Ville bolle en bygning

Udland

31/10/22 | 05:57

Jesse Schroeder (39) blev fanget splitternøgen af ​​politiet. Foto: Pinellas County Sheriff's Office
Jesse Schroeder (39) blev fanget splitternøgen af ​​politiet. Foto: Pinellas County Sheriff's Office

Skrevet af Redaktionen

En 39-årig lærer blev anholdt af politiet. Det gjorde han efter at have skræmt livet af adskillige naboer fordi han gik nøgen rundt i nabolaget og endda forsøgte at have sex med en bygning.

Ifølge en artikel fra det britiske nyhedssite Daily Star skete hele den vanvittige seance i Palm Harbor. Det er en by i Pinellas County i Florida.

Her tiltrak en mand ved navn Jesse Schroeder sig en del negativ opmærksomhed, fordi han gik gennem et nabolag udens skjorte og med bukserne nede. Hans penis var ligeledes fuldt synlig.

En kvinde fortalte senere til politiet, at hun så den 39-årige mand snige sig rundt om sin bil med blotlagte kønsdele. Derefter forlod han parkeringspladsen, mens han stadig var nøgen, og gik ud på en gade.

Kort tid efter blev han fanget af et overvågningskamera ved et lejlighedskompleks. Her kunne man se, at han stadig var nøgen. Han gik rundt med sit lem i hånden og gned det mod et gelænder.

Vidner så efterfølgende manden støde sit underliv mod en søjle, som om han forsøgte at have sex med bygningen.

Normalt arbejder den 39-årige mand som lærer.

Da han blev anholdt, blev han sigtet for blufærdighedskrænkelse. Han blev midlertidigt fængslet i Pinellas County-fængslet, men er siden blevet løsladt mod en kaution på ca. 1000 danske kroner.

Han fortalte politiet, at han ikke kunne forklare, hvordan hele hændelsen skete.