Naboer parkerede foran kvindes indkørsel i årevis: Så tog hun den perfekte hævn

Udland

12/02/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Naboerne bruge ikke deres egen indkørsel fordi de mente det så "tarveligt" ud.

Det kan være svært, når nogen konstant parkerer deres bil uden for dit hjem, så forestil dig, hvordan du ville have det, hvis de havde ni køretøjer. En kvinde blev presset så langt, at hun besluttede at tage meget dyr hævn.

Det skriver Daily Star

En kvinde fik hævn over sin nabo på en meget dyr måde, fordi de parkerede ni biler uden for hendes hus.

Hun besluttede, at hun var nødt til at handle, efter at naboerne parkerede to af deres køretøjer direkte uden for hendes hjem i et stykke tid, mens de efterlod deres egen indkørsel tom. Beslutningen efterlod kvinden i total vantro, og hun var så chokeret, at hun besluttede at dele sin historie med andre.

Bruger ikke deres egen indkørsel

Hun åbnede op om hændelsen på det populære forum Reddit, og den anonyme kvinde afslørede, at hendes hævn kom til at koste naboerne $100.000 (697.470 kroner).

Kvinden fortalte sin historie i et opslag på Reddit hvor hun skrev: 

"Mine naboer har i alt ni biler parkeret på gaden. De parkerer altid to af de biler foran mit hus og flytter dem ikke hele ugen. Vi har en regulering, hvor vi bor, der siger, at man ikke må lade sin bil stå parkeret i mere end 48 timer på samme sted. Mine naboer har en ret stor indkørsel, hvor de kan få plads til fire biler, men den er altid tom. De har fortalt mig, at de ikke kan lide at fylde deres indkørsel med biler, fordi det ser tarveligt ud. Over halvdelen af ​​de biler, de har, bruger de ikke engang. De bruger dem bare til at redde parkeringspladser til sig selv." fortæller hun om problematikken. 

Den perfekte hævn

Det var dog noget andet der inspirerede hende til at tage hævn: 

"I 2021 lagde jeg mærke til, at de byggede en anden enhed på bagsiden af ​​deres hovedhus. Jeg lagde mærke til, at de færdiggjorde huset på under en måned. Dette rejste nogle røde flag, fordi det tager alt fra 2-3 måneder med byinspektioner, der tager det meste af tiden." fortæller hun og fortsætter:

"Jeg indsendte et tip til min by gennem en app og fortalte dem, at der kunne være en ulovlig boligbygning uden tilladelse. Jeg tænkte ikke meget over det før et år senere. Jeg lagde mærke til, at mine naboer rev deres anden enhed ned i sidste uge. Der gik rygter om, at en byinspektør var der og sørgede for, at alt blev revet ned. Baseret på de materialer og arbejdskraft, de lagde i deres anden enhed, kostede jeg dem over $100.000 (697.470 kroner)."

Gode råd fra internettet

Folk var hurtige til at reagere, efter hun havde fortalt historien, og nogle virker ret forvirrede.

De forstod ikke, hvorfor naboerne ikke bare brugte indkørslen i første omgang.

En person sagde: "Det med indkørslen lyder dumt. Jeg har aldrig tænkt på, at det er tarveligt at have biler parkeret i en indkørsel. Medmindre bilerne er noget skrot."

En anden tilføjede: "Strø ved et uheld fuglefrø rundt om deres parkerede biler hver dag."