"Naboer hader min ekstreme dørudsmykning til Jul - i år bliver den endnu større"

Udland

18/10/2023

Foto: Screenshot, @artificial_hannah / Instagram
Foto: Screenshot, @artificial_hannah / Instagram

Skrevet af J. Bøgen

Juleentusiasten Hannah Cox elsker julen så meget, at hun går all in med udsmykningen af sin husfacade. Desværre er ikke alle lige begejstrede.

En kvinde, der sidste jul blev mødt med modstand fra sine naboer på grund af sin Nøddeknækker-dørudsmykning, er tilbage - og hun siger, at årets dekorationer bliver 'endnu større'.

Hannah Cox gik all in til julesæsonen i 2022 med en forbløffende udsmykning, hvilket skuffede en utilfreds nabo, der bor på samme gade i Somerset.

Ivrig efter at gøre comeback, har den 31-årige planlagt et tema med en 'peberkagebager'. Hannah ved, at det sandsynligvis igen vil vække utilfredshed - men det bekymrer hende slet ikke.

"Jeg ved, at mindst én husstand ikke kan lide det [mine dekorationer], men det får mig bare til at have endnu mere lyst til at gøre det," siger hun.

"Kun tre huse på gaden kan faktisk se min dør, da vi er enden af vejen, så jeg synes, de er lidt smålige. Julen skal være magisk og sjov. [Først] ville jeg lave Grinchen som et slags modsvar. [Jeg er] ret stædig og ville bare gøre det som en personlig joke, men min idé nu er en julepeberkagebager.

"Jeg overvejer at male døren brun, som en peberkage, men er ikke sikker på, om det er for meget - det beslutter jeg snart. Jeg vil have, at udsmykningen skal være endnu større i år. Den er ikke i alles smag, men jeg lægger meget energi i at få det til at se superfestligt og sjovt ud."

Bruger mindre formue

Sidste år brugte den professionelle kransmager lige under 6000 kr. på sin dørudsmykning, inkl. en gigantisk nøddeknækker på 180 cm. til 2000 kr. og en festlig bue til 3750 kr. Efter at have brugt fem timer på at samle udsmykningen, var Hannah, der har 54.800 følgere på sin forretningskonto online (@artificialhannah), forundret over sine naboers kommentarer.

Hun siger: "Da de [naboerne] bankede på døren, spurgte de, hvad udsmykningen var, og hvorfor jeg gjorde det. Det var noget i retning af 'det er lidt overdrevet'." Tidligere udsmykninger har inkluderet forårsblomster og et tema med græskar. Hannah kritiserer også dem, der siger, at hun spilder penge og materialer med sine ekstreme dekorationer.

"Nøddeknækker-udsmykningen fra 2022 blev udloddet til velgørenhed, og indtægterne gik til en velgørenhed for kræftudstyr i Somerset," forklarer hun. "Alle mine skæve blomster doneres også til børnenes kreative klubber. Jeg giver altid tilbage til samfundet efter en stor udsmykning.”

"Jeg kan lide at være anderledes med min udsmykning, det fungerer godt til at reklamere for, hvad jeg kan gøre. Jeg opfinder designene i mit hoved og skifter dørfarven hvert år. Det er kunstige materialer af høj kvalitet, og det er genanvendeligt." Hannahs imponerende udsmykning forventes at blive afsløret i november.

Kilde: Mirror