Naboen tørrer tøj på det delte hegn: Kvinde overvejer drastisk hævn

Udland

15/08/2023

Foto. Shutterstock
Foto. Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Synes du det er for voldsom en hævn?

Det er ikke ualmindeligt, at folk kommer i konflikter med deres naboer fra tid til anden, især hvis du bor ved siden af ​​en, der ikke elsker noget mere end at starte et nyt gør-det-selv-projekt midt om natten, eller som bliver ved med at parkere på en sådan måde, at det blokerer din indkørsel.

Det skriver Mirror

Men en kvinde blev forvirret, da hun opdagede, at hendes nye naboer har en mærkelig vane, der driver hende til vanvid.

Det delte hegn

Kvinden fortæller, at de bliver ved med at hænge deres vasketøj langs deres fælles hegn, hvilket betyder, at det hænger over i kvindens ejendom.

Naboerne har en tørresnor, hvor de hænger det meste af deres tøj, men alt, der ikke kan være på linen, bliver draperet over skellet, der adskiller de to haver.

Kvinden sagde, at vasketøjet "generer" hende og har fundet på en hævnplan for at forhindre hendes naboer i at gøre det igen - men hun er bekymret for, at hendes metoder kan være for "hårde".

Hun delte også et billede af sin nabos vasketøj, hvor noget tøj kunne ses hænge på en line, mens større genstande blev draperet over det nærliggende hegn.

Har prøvet at sige noget

I et indlæg på Mumsnet beskrev kvinden sit problem.

"Nye naboer, som jeg aldrig har talt med bortset fra et hurtigt hej, er begyndt at hænge deres vasketøj over vores fælles hegn. Det generer mig - skal jeg sige noget? Min vante smålighed fortæller mig, at jeg skal smide tøjet tilbage over på deres side, selvom jeg erkender, at det ville være hårdt."

Og i opfølgende kommentarer tilstod kvinden, at hun havde været forbi sin nabos hus og havde bedt dem om at fjerne tøjet, men hævdede, at selvom de havde "nikket og smilet" som svar, var tøjet der stadig.

Hun tilføjede: "Bed i det sure æble og bankede på døren for 10 minutter siden. Damens engelsk var ikke fantastisk, men hun nikkede og smilede. Vasketøjet er der dog stadig..."

Skub det over

Kommentatorer på opslaget gik faktisk ind for, at kvinden skulle skubbe sin nabos vasketøj tilbage over hegnet, hvis adfærden fortsætter, men mange sagde, at hun i det mindste skulle tale med dem først, før de eskalerede sagen.

En person skrev: "Jeg ville bede dem om at stoppe. Hvis de ikke gør det, så skubbe det tilbage. Hver eneste gang. De vil til sidst stoppe, når deres rene vask ender med at blive snavset på jorden igen."

En anden sagde: "Det, at det er der, ville ikke genere mig, men hvem end der hænger deres rene ting over et beskidt hegn for at tørre? Det er bare vanvid,"

Og en tredje skrev: "Det ville også irritere mig, men af ​​hensyn til naboforhold, jeg ville ikke sige noget."