Naboen insisterer på at køre gennem min have: Så tog jeg genial hævn

Udland

17/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Først fjernede naboen mandens buske, så begyndte han at køre gennem haven.

En mand er blevet rost for at hævne sig på sin "berettigede" nabo, der ville køre gennem mandens have for at parkere sine biler.

Det skriver Mirror

Hans nabo, kaldet Richard, ønskede at give 'ekstra sikkerhed' til sine Porscher natten over og besluttede at parkere i sin baghave i stedet for på sin indkørsel for at opnå dette. Men for at få adgang til det, var han nødt til at køre ned ad den 3 meter lange stribe jord, der adskiller hans hus fra hans nabos.

I et opslag på det sociale medie Reddit delte en mand sin historie.

"Indtil for nylig boede mine forældre i det samme hus i 50 år. Vi havde tre naboer på nordsiden i den tid. Den første var en lille gammel kvinde, der hed Elenore. Hun var eneboer, og som sådan var vi unge børn altid bange for hende. Hun døde, da jeg var førsteårsstuderende i gymnasiet. Det tog et par år, og så købte en ny fyr ejendommen, Richard."

Fjerner buskene uden tilladelse

Manden der delte opslaget fortsatte med at forklare, hvordan han en dag vendte hjem for at finde Richard i gang med at fælde buske på sin ejendom.

"Buskene han fjernede stod på vores ejendom. Elenore havde aldrig et problem med dem, hun var en naturelsker. Min far og jeg konfronterede ham og fortalte ham, at det var vores buske, han klippede ned, og vi var ikke glade for det. Han var ligeglad. Han var 'nødsaget' til at gøre det, så han kunne få sine biler ind i sin baghave."

Det overraskede både manden og mandens far, der sammen havde konfronteret Richard. Han havde nemlig mulighed for at få adgang til baghaven gennem sin egen have.

"Min far sagde til ham at han havde et hul ud til vejen på sin forhave - hvis han bare klippede buskene lidt til der, kunne han få direkte adgang til sin baghave, som den oprindelige bygmester havde tænkt sig."

Kører sin bil gennem naboens have

Det stoppede dog ikke Richard der fortsætte med at fjerne familiens buske.

Da buskene var væk, begyndte Richard at køre sine biler gennem deres ejendom for at få adgang til sin baghave for at parkere for natten. Manden var træt af det og besluttede at installere et metalhegn for at markere ejendomsgrænsen - og i sidste ende forhindre Richard i at rive hans græsplæne op.

"Så besluttede far og jeg, at vi havde brug for metalhegnspæle til at markere ejendomsgrænsen. Vi satte dem et stykke inde på vores side af ejendomsgrænsen - kørte dem virkelig dybt ned. Der var meget lidt plads til, at han kunne få noget som helst forbi dem, især hans biler." fortæller manden og fortsætter:

"Da Richard kom hjem kunne vi høre råben og skænderier i en del timer. Så hørte vi en bil starte bagved, og det lykkedes ham at få en af ​​sine biler ud, men ikke uden alvorlige skader på siden, pæne skrammer langs hele siden af ​​bilen."

Tager genial hævn

Richards stunt beskadigede ikke kun hans bil, men også deres helt nye hegn.

"Vores nyplantede hegn lænede sig ind mod vores ejendom," fortalte han og tilføjede:

"Under alle omstændigheder kontaktede vi politiet om skaden på vores ejendom, vores nybyggede hegn. De gav ham en bøde. Han forsøgte at påstå, at vi havde beskadiget hans bil, og betjenten påpegede, at han ikke havde ret til at bruge vores ejendom, medmindre vi gav tilladelse, og det er tydeligt, at vi ikke gjorde det. Han fik den anden bil ud ikke så længe efter. Den endte også med flere ridser."

I en kommentar til sit indlæg sagde en bruger: "Jeg ville ønske, at du havde sagsøgt over buskene, træloven er altid sjovt, selvom jeg spekulerer på, om buske ville falde under det."

En anden bruger tilføjede: "Dette lyder som min tidligere svoger. Han ejer også flere Porscher."

En tredje bruger sagde: "Jeg har aldrig mødt en Richard, der inderst inde ikke var en komplet idiot. Nogle af dem kan skjule det, men det er der."