Nabo tager sagen i egen hånd: Finder 210 poser med hundelort på en halv time

Udland

21/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Det er den samme hundelufter, der bare har smidt poserne over et hegn i stedet for at smide dem ud.

Beboere har råbt om hjælp, efter at en mareridtsnabo smed hundredvis af poser med hundelort i nærheden af ​​deres hjem.

Det skriver The Sun

I de seneste dage kom rådmand Tim Prater de lokale i Kent til undsætning - og samlede hele 210 poser med hundelort på bare 30 minutter.

Finder 210 poser på en halv time

Han sagde, at alt det ildelugtende affald var blevet smidt på ét sted, nær en folkeskole i Folkestone, og beboerne tog til Facebook for at slå alarm.

Tim, som er formand for Sandgate Menighedsråd, skrev på Facebook:

"På lidt over 30 minutter samlede jeg (og har nu fjernet og bortskaffet) 210 sorte poser med hundelort. Jeg fik bestemt ikke alle, men de fleste af dem håber jeg." Han tilføjede: "Du smider dem i dine naboers navn, generer dem, der bruger stien og de børn, der går i den skole og bruger stien hver dag, stop."

Det er én person

Rådmanden sagde, at han gik for at "undersøge" problemet, efter at lokalbefolkningen afslørede det problem, de havde med et græsbevokset område ved siden af ​​en veludnyttet gangsti, der var oversvømmet.

Han fortalte: "Når folk siger 'det er bare en minoritet', er det endnu værre. Jeg vil vædde på de er næsten alle fra samme person. Samme poser. Samme binding. Uden at ønske at være for detaljeret, lignende fyld. Så en person har eftertænksomt samlet op efter deres hund i en pose og derefter slynget den over et hegn. 210 gange."

Manglende skraldespande

Rådmanden delte sin raseri over den ildelugtende sag og tilføjede: "Til den person: bliv voksen. Tag den for fanden med hjem. Det gør næsten alle andre - HVAD gør dig speciel? Og for klarhedens skyld, efter at have samlet alle dine poser op, nedbrydes de ikke biologisk. De vil ligge der i årevis."

Tim sagde, at han planlagde at rejse sagen med distriktsrådet, så beboerne ikke længere skulle håndtere deres nabos stinkende affald.

Han fortsatte: "Det er en vej med to skoler, og der er få skraldespande i området, som andre har påpeget. Men næsten alle andre håndterer deres affald og deres hundes affald ordentligt. Bortset fra 210 undtagelser var der meget lidt affald. Det er ikke en minoritet. Det er hovedsageligt én person."