Nabo sender note med trusler: Hold dine børn stille mellem 07.00 og 19.00 eller jeg indgiver en klage

Udland

30/3/23 | 07:30

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Den forfærdede mor mener ikke hun kan tvinde sine små børn til ikke at larme i dagtimerne.

Enhver, der har et barn i deres familie, vil vide, at det er en næsten umulig opgave at få børn til at være stille i længere tid. Det er grunden til, at en mor blev forfærdet, da hendes nabo truede med at indgive en støjklage i en håndskrevet note til hende.

Det skriver Mirror

Det kontroversielle brev, der blev sendt søndag den 26. marts, skabte en kæmpe debat online, hvor nogle forsvarede afsenderen af ​​notatet og undrede sig over, hvorfor børn lever i den slags ejendom.

I mellemtiden hævder andre, at støjen ikke er ondsindet eller fester, så de mennesker, der kan høre støjen, bør bare acceptere det.

Sedlen truede med at anmelde moren, men hun hævdede, at hun havde boet i boligblokken i årevis uden at stå over for nogen problemer, så hun spekulerede på, hvad problemet var nu.

Hun gik så langt som at efterlade en undskyldende seddel i fællesområdet, hvor hun forklarede, at hendes små børn får flere raserianfald, men sagde, at hun gør sit bedste for at holde støjen nede - men hun har netop modtaget endnu en note med trussel om at de vil indgive en officiel støjklage.

På den nye seddel står der:

Hej nabo, vi kan høre banke næsten hver dag, der starter fra tidlig morgen. Det forstyrrer vores søvn, især i weekenden. Vi ville sætte pris på, hvis du kunne stoppe støjen og tage lidt hensyn til dine naboer, og at du bor i en boligblok, hvor støjen stråler rundt. Hvis du ikke er i stand til at kontrollere støjen, skal vi muligvis indgive en formel klage til bygningsledelsen. Tak for din overvejelse."

Moren lagde notatet på nettet og bad andre om råd til, hvordan de skulle håndtere problemet, men hun forsvarede sine børn og skrev:

"De vågner klokken 7, går i seng klokken 7, så larmen kan max være indenfor det tidsrum" Hun fortsatte: "Det er ikke hver dag han larmer. Han kaster kun legetøj, når han får raserianfald. Jeg tror, ​​at det, naboen taler om, er, når de taber legetøj om morgenen eller løber, da vi har trægulve. Vi gør vores bedste."

Nogle forsvarede naboen, med en, der sagde: "Enhver har ret til rolig nydelse af deres ejendom."

Men mange sympatiserede med moren og skrev: "De har ikke et ben at stå på. Larmen er ikke ondsindet, fester eller slagsmål. Det er bare børn. Nogle mennesker forventer samme ro i en lejlighed som i et hus."

En anden advarede moderen, da hun havde en lignende oplevelse. De sagde: "Desværre, hvis naboernes fred og glæde bliver brudt, kan du få en fraflytningsvarsel."