Nabo efterlader hundelort i mands have: Så tager han den ultimative hævn

Udland

21/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Det kræver sin mand at tage sådan en hævn.

En mand er blevet rost for sin uortodokse hævn over en nabo, der ville tillade deres hund at lave stort på hans græsplæne.

Det skriver Mirror

Han forklarede, hvordan hans nabo ville opfordre deres hund til at lave hundelort over hele hans have - uden at tænke to gange på at samle den op.

Den ultimative hævn

Han gik på det sociale medie Reddit hvor han fortalte sin historie.

"Min nabos hund bliver ved med at lave stort på min mors græsplæne. Det irriterer mig, da jeg har trådt i det to gange. Vi har set dem lade deres hund skide på vores græsplæne og gå væk. Min mor har kontaktet dem, og de lover at stoppe, men det gør de ikke. Min mor har ikke talt med dem fire gange."

I mangel af en hund besluttede manden at tage sagen i egen hånd og fik hævn ved at selv at lave stort lige uden for deres hoveddør.

Den noget anderledes hævn blev dog heller ikke taget så godt imod.

"Naboen klagede over det på Nextdoor [en app hvor man kan skrive med andre i sit boligområde]," fortalte manden og tilføjede: "Heldigvis har de ikke et overvågningskamera, så de kunne ikke bevise, at det var mig."

Virker efter hensigten

Selvom de ikke vidste hvem det var, der havde gjort det sørgede manden for at det gik op for dem.

"Jeg tog en løbetur, og en af ​​dem spurgte mig, om jeg vidste noget om det, og jeg smilede og sagde, det gør jeg desværre ikke men måske skal i tage det som en advarsel om ikke at lade jeres hunde pølle på vores græsplæner i fremtiden, ellers kan det ske igen".

Selvom moren er irriteret på hævntageren lader det til at hævnen virkede.

"Min mor er ret irriteret på, at jeg siger, at jeg skal blive voksen. Men det stoppede. Han har ikke efterladt afføring på vores græsplæne i over en uge." skriver manden.

En lort på taget

I en kommentar til hans indlæg sagde en bruger: "Jeg stræber efter dette niveau af smålighed."

En anden bruger sagde: "Det her, men på taget. Det vil tage evigheder at slippe af med lugten. Især hvis du er i et regnfuldt område, og det kommer i tagrenderne."

En tredje bruger sagde: "Jeg forestiller mig bare, hvor ubehageligt det var at skide på deres veranda, ude i det fri."

Endnu en bruger tilføjede: "Jeg håber, han kom med en rulle TP."