Mor udskammet for parkering - slår hårdt tilbage mod kritikerne

Udland

06/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

En mor blev lamslået, da hun fandt en vred seddel på sin bil, der beskyldte hende for at parkere som en 'absolut idiot' - men hun slog tilbage i et sønderlemmende opslag på sociale medier

Vi er alle blevet hidsige over parkering mindst én gang i vores liv.

Uanset om nogen har parkeret på dit yndlingssted i supermarkedet, eller du har fundet dig ude af stand til at komme ud af din indkørsel på grund af en hensynsløs bilist, der har parkeret over din kantsten, er parkeringsudfordringer en almindelig begivenhed i hverdagen.

En mor blev dog efterladt lamslået, da hun blev anklaget for at parkere som en "absolut idiot" på en uhøflig seddel placeret på hendes bilforrude, mens hun besøgte en ven.

Det skriver Mirror.

Den rasende seddel

Shannon Kain, 30, parkerede bag en række andre biler i den grønne landsby Holmbridge i West Yorkshire, og da hun vendte tilbage til sin bil, var der en seddel gemt under hendes vinduesvisker.

Supermarkedskundeassistenten læste ikke sedlen, før hun var i stand til at parkere et andet sted, og hun blev lamslået, da hun så, hvad der stod.

Den vrede besked hævdede, at Shannon havde parkeret "som en absolut idiot" og beskyldte hende for at blokere udrykningskøretøjer, på trods af at hun stod i kø med andre biler. Og moren har nu forsvaret sit parkering og sagt, at det ikke var hendes bil, der var problemet.

Hun sagde: "Jeg besøgte min veninde, og hun bor i en lille landsby i dette absolut smukke område fuld af dejlige mennesker. Det er ret fornemt, så man forventer ikke sådan noget deroppe. Den lille blinde vej har ret travlt til parkering. Jeg ledte efter en parkeringsplads uden for min vens hjem, men to andre mennesker var parkeret der. Jeg fandt en plads lidt længere nede af vejen, og jeg tænkte "Ved du hvad, jeg kan parkerer her og gå det sidste stykke vej'.

"Da jeg først begyndte at køre, så jeg noget flimre under min vinduesvisker, og jeg sagde 'Hvad er det? Det var ikke på min bil tidligere'. Jeg sagde [til min ven] 'Kom ikke herud, fordi du se alle de opslag på Facebook, om folk, der forsøger at røve biler, og de venter på, at du kommer ud og kigger'. Vi gik rundt om hjørnet, min ven steg ud af bilen og fik den til mig. En gang vi havde parkeret, vi var ligesom 'åh min Gud, jeg kan ikke tro det'."

Har sit på det rene

Shannon insisterede på, at hun havde tjekket sit parkering, da hun første gang steg ud af sit køretøj og var "ganske tilfreds" med det, så hun kunne ikke forstå den vrede seddel, hun havde modtaget.

Hun tilføjede: "Jeg var parkeret til højre bag alle andres biler, omkring fem til otte centimeter fra fortovskanten, personen på den anden side af vejen var helt ude. Den bil var der ikke, da jeg parkerede, jeg havde ikke dobbeltparkeret.

"Jeg tror, ​​de prøvede at gøre opmærksom på, hvor irriterede de var. Det hele var skrevet med versaler. Jeg er ret tykhudet, jeg er ikke en, der lader tingene genere mig så meget. Jeg syntes bare, det var virkelig forfærdeligt"

Moren svarede igen på den anonyme seddel med sit eget opslag på Facebook, hvor hun vendte sedlen mod den anden bilist ved at pointere, at afsenderen havde stavet ordet "nød" forkert.

Hun hævdede, at hun ikke er "uagtsom" og skrev: "Hvis du har et problem, er du velkommen til at sende mig en besked! Og mens du er i gang, tag også fat i en ordbog og lær, hvordan du staver NØD, før du lægger notater på andres ejendom ... for nu ser du endnu dummere ud."

Hun forklarede også: "Jeg vil sige til den, der skrev det, jeg ville tænke to gange over at være hyklerisk. De taler om at være hensynsfulde, men de viser ikke selv hensyn. Det får mig ikke til at tænke to gange over, hvordan jeg parkerer fremover, primært fordi jeg ikke mener, det var et "mig"-problem."