Mistænktes bedste ven: "Jeg ved Maddie blev solgt"

Udland

12/03/2023

Foto: Madeleine Mccann
Foto: Madeleine Mccann

Skrevet af Redaktionen

Det er en af de sager i nyere tid, der har fået mest omtale. Hvor er Madeleine McCann blevet af? Siden hun forsvandt om 3-årig fra et hotel i Portugal, har sagen været omgærdet af mystik.

Selv efter 13 års efterforskning er der ingen klare svar på, hvad der skete med den dengang blot 3-årige pige. Politiet mener dog, at de har fundet den person, der kidnappede Madeleine McCann fra en ferielejlighed i byen Pria da Luz i Portugal. 

Det er det tyske politi, der er overbevist om, at gerningsmanden er den pædofile Christian Brueckner. De er samtidig også af den overbevisning, at Christian Brueckner dræbte den lille pige.

Christian Brueckners tidligere bedste ven, Michael Tatschl, er dog ikke lige så sikker på den historie, som politiet er.

Tatschl og Brueckner boede sammen i Praia da Luz på det tidspunkt, hvor Madeleine på mystisk vis forsvandt. Det var i maj 2007.

Selvom Tatschl ikke er i tvivl om, hvad Christian Brueckner kunne finde på, så tror han ikke på, at Brueckner dræbte Maddie.

Til gengæld føler Tatschl sig helt sikker på, at den pædofile tysker solgte Maddie videre med fortjeneste.

“Han er en pervers mand, og han er mere end i stand til at tage et barn og misbruge det seksuelt eller for penge,” fortæller Michael Tatschl i et interview med det britiske medie The Metro.

Han tilføjer desuden, at Madeleine McCann godt kunne have endt i Marokko.

“Han pralede altid af penge og tjente penge. Han talte endda om at sælge børn, måske til Marokko,” fortæller Tatschl til Metro og tilføjer:

“Jeg tror, ​​han kunne have solgt Maddie til nogen. Måske en sexring. Jeg boede hos ham på det tidspunkt. Han var min bedste ven. Det ved jeg, at han gjorde," siger Tatschl.

I Portugal arbejder politiet stadig med teorien om, at Madeleine McCanns egne forældre stod bag pigen forsvinden.