Familie stjæler mors pladser i flyet: Så sørger karma for en sød hævn

Udland

11/04/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Moren valgte ikke at tage kampen op, da hun opdagede at familien havde sat sig på hendes pladser.

Når det kommer til fly, handler det ofte om destinationen, og ikke rejsen – som ofte kan rejsen bringe en masse drama med sig.

Det skriver Mirror

Det meste af tiden handler det hele om flysæder. Uanset om nogen beder dig om at bytte til at sidde et andet sted i flyet, fordi de gerne vil sidde med venner, eller de simpelthen allerede er på din plads, når du stiger ombord på flyet, kan det få en ubehagelig start på ferien.

Vælger bare at ignorere det

En kvinde blev efterladt forvirret, da hun gik ombord på flyet med sin familie, blot for at opdage, at en anden familie havde taget plads i A, B og C, men havde forladt deres oprindelige pladser i D, E og F.

Hun indrømmer, at hun var lidt irriteret, men hun og hendes familie satte sig simpelthen på de andre pladser uden at lave ballade.

Kvinden fik dog hurtigt en tilfredstillende overraskelse, da karma ramt med det samme, og de, der havde stjålet hendes sæder, stødte på et problem.

Så tager karma over

Moderen lavede et opslag på Reddits 'Stjålne Sæder'-forum for at svælge i, hvad der var sket.

Hun forklarede, at flyet var helt udsolgt, og på trods af at hun havde reserveret pladser, fandt hun ud af, at en familie sad på hendes reserverede pladser, da hun steg på.

Kvinden skrev: "Vi starter med at finde ud af, at en familie sidder på vores pladser. Forældrene vil ikke engang se op på os. Teenagedatteren mumler, at hun kom der først og bare satte sig. De sad på vores A-B-C-sæder. De skulle være D-E-F. De flytter sig tydeligvis ikke, og sæderne var identiske, så vi sad bare på deres D-E-F sæder. Det var ikke det værd at bekymre sig om det. Lige indtil den mor, der i starten nægtede overhovedet at se på os, lænede sig over for at spørge mig, om vores USB og stik virkede. Det gjorde de, fortalte jeg mens jeg havde høretelefoner på." 

Her efter fulgte en samtale der ifølge moren lød nogenlunde således 

"Åh vores virker ikke" 

"ingen af dem?" 

"nej" 

"Det var da  en skam" 

Så tog moren sine høretelefoner på og nød sin flyvetur. 

Folk er begejstrede

Det må især være træls for den første familie, da de endte med at vente på landingsbanen i lidt over en time for derefter at begive sig ud på en lang flyvetur. 

Folk på Reddit er begejstrede for den lille "hævn" som karma sørgede for. 

"Fremragende", skrev en Redditor, mens en anden sagde: "Det er fantastisk!"

Nogen kommenterede: "Når jeg rejser, har jeg altid to opladede powerbanks i min taske. Så ikke nok med at de stjal sæder, de er ikke gode til at planlægge for at rejse!"

"Jeg er virkelig nysgerrig, hvorfor de besluttede at sidde på identiske pladser på tværs af gangen fra deres tildelte pladser. Whomp whomp to them, sweet karma", fnisede nogen.