"Min mand var mig utro med min søster": Nu venter de begge hans barn

Udland

30/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Parret havde prøvet længe på at blive gravide, men nu vil kvinden skilles.

En sønderknust kommende mor er blevet efterladt i en umulig situation efter at have opdaget, at hendes mand var hende utro med sin søster - og nu venter de begge hans børn.

Det skriver Mirror

Den gravide kvinde hævder, at hun opdagede sin partners utroskab for to måneder siden, og at han har forsøgt at gøre sig fortjent til hendes tilgivelse lige siden.

"Han fortalte mig, at de [hendes søster og mand] var gravide med tvillinger og bad om min tilgivelse. Han forkælede mig med gaver, han tilbød at købe mig en lejlighed, en ny bil, alt hvad jeg ville have. Han sagde også at hvis hun gik igennem med graviditeten, ville han ikke have nogen del i det. " forklarede hun.

Søsteren er gravid med tvillinger

Hun følte sig til at blive skilt og starte et nyt liv uden både ham og søsteren, men så fandt hun ud af at hun selv var gravid.

Nu føler konen på tragisk vis, at hun ikke har andet valg end at blive hos sin partner for økonomisk sikkerhed.

Kvinden forklarede sine bekymringer i et indlæg til Reddit og skrev:

"Jeg har ikke råd til et barn alene, han har været der for mig økonomisk siden jeg var 20, jeg har aldrig behøvet at kæmpe på egen hånd, jeg gik ikke på college, fordi jeg aldrig ville behøve at arbejde med ham i mit liv. Jeg overvejede ikke engang muligheden for, at han ikke var i mit liv, fordi jeg var så dumt forelsket og arrogant. Jeg fik alt, hvad jeg ønskede, jeg havde en perfekt familie og en perfekt mand, et perfekt hus og et perfekt liv."

Føler ikke hun kan blive skilt

Den knuste kvinde tilføjede:

"Vi havde fertilitetsproblemer, og det var en kamp at prøve at blive gravid, min graviditet skulle være en velsignelse, men i stedet undrer jeg mig over hvorfor nu, hvorfor efter alt dette? Jeg har længtes efter dette i årevis og nu det sker, og jeg ved ikke engang, hvordan jeg skal være i stand til at give min baby tag over hovedet, hvis jeg forlader ham."

Som sådan var hun ivrig efter at høre ethvert råd, som kommentatorer kunne give.

En person foreslog: "Gå. Henvend dig til en skilsmisseadvokat, find ud af, hvad dine muligheder er."

En anden afslørede: "Ja, min mand var mig utro med min søster. Jeg er ved at blive skilt. Jeg fortjener bedre end det. Jeg er heller ikke tæt på min søster længere. At være single skal være bedre end at blive snydt."

I mellemtiden svarede en anden: "Jeg er så ked af, at du går igennem det her, og at du er blevet så forrådt af mennesker så tæt på dig. Jeg ved ikke, hvad jeg skal fortælle dig. Folk kan virkelig være modbydelige mod hinanden."