"Min frisør ødelagde mit hår så meget, at jeg måtte barbere det af"

Udland

30/08/2023

Foto: Screenshot, @chef.erinmorley / TikTok
Foto: Screenshot, @chef.erinmorley / TikTok

Skrevet af J. Bøgen

En kvinde var så forfærdet, da hun stod tilbage uden andet valg end at barbere sit hår af efter at have påstået, at en salon havde ødelagt hendes hår.

At prøve en ny frisør indebærer altid en risiko. Hvis du har været loyal over for én frisør, kan det være svært at have tillid til en fremmed med saksene og dine elskede lokker.

Men hvad ville du gøre, hvis frisøren lavede så dårligt klippearbejde, at du var nødt til at barbere alt dit hår af?

En kvinde havde ingen anden mulighed end at barbere sit hår af, efter at hun en forfærdelig tur til salonen. Hun hævdede, at hendes hår "brækkede og faldt af bare ved at børste det," og hun filmede modigt øjeblikket, hvor hun kom af med kaosset en gang for alle.

Erin Morley var nemlig så bestyrtet over sit hår og kunne ikke længere holde ud at se det falde af, så hun besluttede at begynde forfra med sine lokker.

Selvom det "ikke var en nem beslutning" og hun stadig føler sig ked af det over det, der skete, har folk online hurtigt forsikret hende om, at hun bærer looket godt.

Da hun delte videoen på hendes TikTok, skrev Erin Morley i teksten: "At barbere mit hoved var ikke en nem beslutning. Mit hår brækkede og faldt af bare ved at børste det. Hårets struktur var fuldstændig ødelagt. Jeg prøver at føle mig optimistisk, og jeg smiler, men jeg er også virkelig ked af det. Nu hvor håret er væk, kan jeg begynde forfra og lægge dette mareridt bag mig."

"Forestil dig en salon, der gør dette imod dig, og så også går efter dig med en advokat. Jeg er fuldstændig forbløffet over, hvordan det kom dertil. Men det er tid til at gå videre. Og jeg håber, når frisøren ser mig gå forbi salonen, at hun har det det rigtig skidt med sig selv."

I videoen kan man se hendes skulderlange hår skrabet tilbage bag ørerne, mens hendes partner begynder at barbere det af. Med et nervøst udtryk griner Erin, da hendes hår bliver holdt op foran kameraet. I en pause, hvor hun viser sit hår frem, forklarer hun, at hun "stadig skulle have det kortere," men er glad for, at størstedelen af skaden var væk.

Roserne vælter ind

Hun delte med sine følgere, at hun derefter var tilfreds med længden, hun skulle bare "rydde lidt op," og hun jokede og sagde, "der er ingen vej tilbage."

Senere detaljerede hun i videoen: "Nå, vi gjorde, hvad vi skulle gøre, og til salonen, der gjorde dette imod mig, tak," mens hun så tårevædet ud på kameraet.

Men Erin har fået hundreder af positive kommentarer fra følgere på TikTok der fortæller hende, at frisuren passer godt til hendes udseende, og forsikrer hende om, at det klæder hende med det korte hår.

En bruger kommenterede: "Det er virkelig trist, at du ikke havde en anden mulighed for at afhjælpe dit beskadigede hår, men du ROCK'er det korte hår!"

Mens en anden sagde: "Du ser meget yngre ud, og det korte hår fremhæver dit smukke ansigt."

Kilde: Mirror