McDonalds tvunget til at lukke restaurant efter angreb med død frø

Udland

26/02/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Det må have været noget af en oplevelse midt i happy mealen.

En McDonald's blev tvunget til at lukke midlertidigt, efter at nogle mennesker smed en frø ind i restauranten, mens folk var lige midt i at spise.

Det skriver Ladbible

Fast food-restauranten i Morfa Shopping Park blev angrebet på en utrolig mærkelig måde, da 'en gruppe ældre drenge' var i stand til at tvinge den til at lukke og gøre rent ved at kaste rundt med den døde frø.

Hændelsen, der skete nær Swansea, blev bekræftet af det sydlige Wales politi, som sagde, at handlingen med amfibie-kast blev begået "hvor familierne spiste".

Kastede rundt med frø

En sådan hændelse var sikker på at få spisested til at se lidt grønt ud, mens personalet på McDonald's helt sikkert var vrede over, at nogen gjorde noget så mærkeligt som at kaste rundt med en frø i deres restaurant.

Normalt, når folk er lidt utilfredse på McDonald's, er det værste, de gør, at starte et skænderi om, at deres mad tager for lang tid, ikke at lave en mærkelig handling, der involverer at kaste en død frø rundt.

I det første tweet fra politiet stod der at de frøkastende unge mænd, "synes, det var morsomt at kaste en levende frø", men i en erklæring, der senere blev givet til Sky News, ser det ud til, at dyret var dødt.

Der stod nemlig:

"Politiet i Sydwales blev tilkaldt lige før kl. 16.30 i går eftermiddags, tirsdag den 21. februar, med en rapport om asocial adfærd i McDonald's i Morfa Shopping Park. Rapporten indikerede, at tre unge havde bragt en død frø ind i lokalerne og stillet den på en række borde, før de angiveligt havde smidt amfibiet ind i serviceområdet. Forretningen lukkede i en periode for at genindføre de passende fødevarehygiejne- og sikkerhedsstandarder. Der er løbende undersøgelser for at identificere de unge."

Leder efter de tre unge mænd

I deres første tweet, der meddelte, at McDonald's skulle lukkes ned i en periode, sagde South Wales Police, at billeder var blevet 'fanget' af hændelsen, så måske ved de, hvordan de mennesker, der udførte denne handling, ser ud.

McDonald's har overvejet nye foranstaltninger til at tackle asocial adfærd i deres restauranter, og at kaste rundt med en død frø ville helt sikkert passe til denne beskrivelse.

En gren af ​​McDonalds i Shepherd's Bush har fundet ud af, at det at spille klassisk musik over højttalerne i stedet for pop faktisk fungerer ret godt.

Tilsyneladende hjalp dette træk med at bringe en 'anderledes og roligere tone', som førte til en meget mere behagelig oplevelse for alle.