Maria fik parkeringsbøde på trods af handicapskilt: "Jeg er paranoid nu"

Udland

01/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Maria var til genotræning efter en hofteoperation og da hun kom ud lå der en bøde og ventede.

En handicappet kvinde er blevet rasende efter at have fået en parkeringsbøde på trods af at hun havde handicapskiltet fremme.

Det skriver Mirror

Maria Trivigno kan ikke gå lange afstande på grund af hendes mobilitetsproblemer og har for nylig fået en hofteudskiftning.

Den 56-årige går på Victoria Leisure Centre i Nottingham to gange om ugen, hvilket har vist sig at være vigtigt for hendes bedring. Hun parkerer overfor centret i en af ​​to handicappladser, men den 12. februar var de begge taget, så hun efterlod sin bil på et sted, der var mærket 'ingen af og pålæsning'.

Da Maria vendte tilbage til sin bil, havde hun fået en parkeringsbøde. Hun appellerede bøden på £35 (295 kroner) til Nottingham City Council og anså situationen for "latterlig".

Jeg er paranoid nu

Rådet sagde, at bødepålægsmeddelelsen blev udstedt, fordi Maria havde efterladt sin bil på et sted, hvor indehavere af et handicapskilt ikke har tilladelse til at parkere. Rådet har dog siden undskyldt og annulleret bøden, efter at NottinghamshireLive henvendte sig til det for en kommentar den 24. november.

Maria sagde, at hun stadig føler "meget stærkt" om situationen. Hun sagde:

"Det har afskrækket mig fra at gå til centeret - jeg er meget paranoid nu. Det er bare frustrerende, at jeg skulle igennem det her. Det har krævet at gå til avisen for at bøden blev annulleret. Jeg udfordrede bøden før, og de nægtede at annullere den. Det er meget svært for handicappede, fordi der ikke er nogen steder at parkere." Hun tilføjede: "Jeg parkerede der, fordi jeg har set folk parkere på den plads før. Selvom der står 'ingen af og pålæsning', er jeg ikke et erhvervskøretøj, så jeg forstår ikke, hvorfor jeg skulle få en bøde for det. Det er latterligt. Jeg har problemer med at finde et sted at parkere, og jeg har ikke et busstoppested på min gade, hvor jeg bor, så at køre bil er den eneste måde."

Mangler parkering til handicappede

Maria vil generelt gerne slå et slag for at det er svært når man er handicappet at finde et sted at parkere:

"At finde et sted at parkere generelt er et mareridt, især når man har mobilitetsproblemer. Det er virkelig rystende - det er slet ikke praktisk." fortæller hun.

En talsmand for byrådet i Nottingham sagde:

"Denne bøde blev udstedt, fordi fru Trivigno havde efterladt sin bil på et sted mærket "ingen af og pålæsning", selv som indehavere af et handicapskilt har man ikke tilladelse til at parkere der. Vi accepterer dog, at vejafmærkningerne her, som fremhæver en lastbegrænsning, ikke er så tydelige, som de burde være, så vi har undskyldt over for hende og annulleret bøden."