Mand kommer i modvind efter genialt trick til at fylde opvaskemaskinen

Udland

31/5/23 | 10:08

Foto: Reddit
Foto: Reddit

Skrevet af Kathrine Frich

De fleste mente ikke at tricket ville virke.

At fylde opvaskemaskinen er en af ​​de mest kedelige husholdningsopgaver at kæmpe med. Selvom det måske ikke er din yndlingsting at gøre i verden, er det for de fleste mennesker en let nok opgave at udføre. Det var dog ikke tilfældet for en enkelt mand.

Det skriver Mirror

De fleste sætter bestik i den tildelte sektion, alle glas skal stå sammen, tallerkener af samme størrelse skal placeres på samme sted, og du skal bare sørge for, at de er jævnt fordelt for at sikre, at de alle kan få et godt udblæsning fra vandet.

Der kan være meget mere

Men en mand har sat gang i en debat om den usædvanlige måde, han fylder en opvaskemaskine på, og nogle skælder ud på ham og fortæller at vaner som disse er hovedårsagen til, at de nægter at have værelseskammerater.

Fyrens søskende postede et billede af hans usædvanlige opvaskemaskine-fyldningsforsøg på Reddit og skrev:

"Når min bror tager opvasken, sætter han tallerkenerne sådan her, og han vil ikke have, at jeg skal rette det."

Billedet viste en tallerken, der var blevet stablet korrekt, med en anden tallerken proppet ved siden af ​​i den samme spalte, hvilket efterlod lidt plads mellem begge tallerkener, så vandet kunne skylle igennem og rense dem ordentligt.

En typisk tendens

Folk i kommentarerne var forbløffede og undrede sig over, hvordan han ikke kunne se, at han havde gjort det helt forkert.

En skrev: "Der er mange opvaskemaskineindlæg i denne [Reddit-sub], og jeg er overrasket over, at nogle mennesker (som din bror) ikke stopper en gang imellem for at tænke over, hvordan tingene fungerer."

En anden rasede over deres oplevelse med en, der gjorde noget lignende, og kommenterede:

"Jeg havde en værelseskammerat (der lige er flyttet ud, gudskelov), som satte kopperne i opvaskemaskinen med den forkerte side opad (så de ville fylde med vand), stor småkage ark foran på det nederste stativ (så sæbedispenseren ikke kunne åbne), og lagde hans skeer med den beskidte side nedad i sølvtøjskurven (så de propfyldte skeer aldrig blev rørt af vand). Jeg rettede ham og forklarede, hvorfor det ikke virker så mange gange, og alligevel blev han ved med at gøre det. Jeg nægtede at rydde op efter ham. I stedet bad jeg ham flytte ud efter hans årskontrakt løb ud."

En anden rasede: "Det, jeg har lært gennem mine 20'ere, er, at LANGT de fleste værelseskammerater er sådan her. Det fik mig til at indse, at de har brug for værelseskammerater af en grund ud over at dele huslejebetalinger. Ikke flere værelseskammerater for mig nogensinde igen."