Mand hævner sig da naboerne sætter stopper for husudvidelse: Hævnen tager over et årti

Udland

10/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Mandens hævne har taget over 10 år at udføre. Man må håbe den var sød.

Næsten alle af os har været irriterede over vores naboer mindst én gang før – uanset om de kan lide at spille musik lidt for højt fra tid til anden, påtage sig irriterende gør-det-selv-projekter eller har for vane ikke at stille deres skraldespande ordentligt ud.

Det skriver Mirror

Men de fleste naboproblemer har en tendens til kun at vare et par dage højst og er egentlig ikke så stor en sag i den store sammenhæng.

En langsom hævn

En mand har dog hævdet, at hans fars naboer er lidt mere irriterende end de fleste, efter at de forhindrede ham i at bygge en udvidelse til hans ejendom, fordi de troede, det ville "blokere for sollys" til deres eget hjem.

'Og i stedet for at sidde og ikke gøre noget, sagde manden, at hans far tog sagen i egen hånd ved at planlægge en hævnplan, som det tog ham år at fuldføre.

Manden forklarede, at hans far besluttede at plante en række træer langs grænsen, der adskilte de to ejendomme.

Og flere år senere var træerne let så høje, som tilbygningen ville have været.

Plantede et dusin træer

I et indlæg på det sociale medie Reddit fortalte manden historien om sin fars meget langsomme hævn.

"Da jeg var ung ansøgte min far om byggetilladelse til at bygge en udvidelse, men det blev afvist på grund af en nabo, og deres undskyldning var, at det ville blokere for sollys til deres ejendom. Så min far plantede en række på et dusin små træer, jeg ved ikke hvad de hedder, men de ligner juletræer og bliver meget høje - jeg tror, ​​de er en slags fyrretræer." fortæller manden og fortsætter:

"I hvert fald, efter et par år var de vokset højere end vores hus og fuldstændig blokeret det såkaldte sollys til vores nabos ejendom. Situationen var så smålig, at jeg ikke engang tror, ​​naboerne lagde mærke til det, fordi de har sagde aldrig et ord om det."

Langsom vinder som altid

Kommentarer til opslaget var hurtige til at rose mandens far for hans smålige hævnplan, hvor mange af dem sagde, at hans træk var "godt spillet".

En person sagde: "Langsomt og stabilt vinder hævnen! Godt gjort, far,"

En anden tilføjede: "Åh, din far spillede det lange spil! Hell YEAH! +100 cool point,"

En tredje skrev: "Godt for din far for hans årti lange hævnplan."

Andre påpegede, at nu hvor træerne allerede blokerer naboens sollys, kan hans far ansøge om byggetilladelse igen, da naboerne ikke kan bruge den samme undskyldning.

Nogen skrev: "Den virkelige hævn ville have været at ansøge om udbygningen igen, men så være i stand til at vise, at blokering af sollys ikke var en gyldig grund til at afvise."