Mand fik brev om at han var død: Måtte få lægeerklæring på at han var i live

Udland

28/02/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Det er endnu uvist hvorfor manden pludselig var erklæret død.

En mand endte med sit livs chok, efter at han modtog et brev fra regeringen, der fortalte ham, at han var død. 48-årige Mark Cusack er tidligere byrådsmedlem for Hungerford og fik en overraskelse, da han modtog et ildevarslende brev fra Department for Work and Pensions (DWP). Brevet informerede ham om, at han på tragisk vis var død, hvilket var en nyhed for Mark, og efterlod ham uden et nationalt forsikringsnummer, hvilket betyder, at han ikke var i stand til at betale sin kommuneskat.

Det skriver Ladbible

Mark, der bor sammen med sin hund Puggles, sagde, at hans tidligere arbejdsplads endda var blevet informeret om hans bortgang, og han endte med at skulle til sin læge for at få en lægeerklæring for at bevise, at han stadig var i live.

Det lyder måske latterligt, men hvis regeringen tror, ​​du er død, kan det kræve en smule indsats at få dem til at rette den lille fejl, og du vil sikkert gerne vide, hvorfor de troede, du havde blandet din dødelige spole af. første plads.

"Jeg kan bekræfte at han er i live"

Mark sagde, at han kunne se den sjove side af det hele, og det var nu lykkedes ham at få et notat fra sin læge for at bekræfte, at han faktisk stadig var i live. Han sagde:

"Hun jokede med, at jeg skulle overveje at indløse enhver livsforsikring, jeg måtte have. Jeg har rapporteret sagen til Action Fraud, da jeg tidligere har haft et problem med identitetstyveri. Den nuværende situation kan virke farceagtig, men den har mange konsekvenser. Jeg ville virkelig ikke ønske, at nogen andre skulle stå over for en situation, hvor de pludselig er 'døde', især ikke nogen med en helbredstilstand eller som er i en sårbar situation. Desværre er det ikke så enkelt at vende alt som at foretage et telefonopkald eller skrive et brev."

I hans lægeerklæring dateret den 17. februar sagde, hans læge, at hun 'kan bekræfte, at jeg personligt har konsulteret ham i dag, og at han er i live', så forhåbentlig bliver det hele ordnet nu, og Mark kan officielt få sit liv tilbage.