Mand fanger teenagenaboer nøgne i sin pool: Så tager han fænomenal hævn

Udland

30/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Han havde fortalt dem at de ikke var velkomne i hans pool.

En mand er blevet forarget, efter at hans naboer holdt en 'minifest' i hans swimmingpool med nøgenhed og mindreårige, der drikker.

Det skriver Mirror

Han forklarede, hvordan hans nabo - en mor med to teenagebørn - blev ved med at bryde ind på hans ejendom for at bruge hans swimmingpool og spabad.

To teenagebørn i poolen

På trods af at de bad dem om at stoppe, hævdede familien, at det var "deres ret" at bruge hans faciliteter, fordi det er den "nabolige ting at gøre".

Han gik på Reddit for at dele sin historie.

"Jeg købte mit første hus for 12 år siden. Det var i et lavmiddelklassekvarter med en masse arbejderklassefamilier Mit hus havde en pool i baghaven, og mine forældre købte et spabad til mig og min kone som bryllups-/indflytningsgave. To uger efter indflytningen fandt vi en fremmed og seks teenagebørn, der svømmede i vores pool, da vi kom hjem. "

Ingen adgang

Den tidligere lærer satte 'Ingen adgang'-skilte omkring sin ejendom i et forsøg på at afskrække dem fra at bryde ind igen - men det stoppede dem ikke.

"Da vi bad dem om at komme ud og forlade vores ejendom, fortalte den berettigede mor mig, at den tidligere ejer gav dem tilladelse til at komme over, når de ville svømme," fortalte han og tilføjede:

"Jeg forklarede hende, at jeg var den nye ejer, og at jeg ikke var okay med det. Jeg sagde til den berettigede mor, at jeg ikke kender dem, og at der er et juridisk ansvar for mig, hvis de kom til skade. Hun råbte og græd og sagde, at jeg var en dårlig nabo, egoistisk og tvang hendes børn til at svede i sommervarmen. Hun fortalte mig, at hvis de døde af hedeslag, var det min skyld, at jeg ikke lod dem svømme i min pool. Jeg sagde til hende, at hun skulle gå væk fra min ejendom og aldrig vende tilbage."

Bruger den i smug

Men familien blev snu og begyndte at bruge hans pool, når han ikke var hjemme eller allerede sov for natten.

"Jeg begyndte at lægge mærke til, når jeg vågnede om morgenen, at der var tegn på, at folk bruger min pool og spabad om natten, når vi sover eller er væk. Jeg finder øldåser, cigaretskodder og endda et brugt kondom. Jeg regner med, at det skal være den berettigede mor og/eller hendes møgunger. Så jeg installerer kameraer på grunden og begynder at videooptage. Jeg fangede selvfølgelig den berettigede mor og et par andre hænger ud i min pool fredag ​​aften, når min kone og jeg er ude." fortæller manden og fortsætter:

"Jeg regner med, at de må have ventet på, at vi skulle gå og så holdt en minifest eller stille og roligt svømmede, mens vi sov. Så jeg diskuterede det med min kone og besluttede at lære den berettigede mor og hendes unger en lektie."

Den fænomenale hævn

Med det parkerede han og hans kone nede ad vejen fra deres hus den følgende fredag ​​aften, hvilket gav en illusion om, at de ikke var hjemme.

De satte deres kameraer til at optage - og ventede på, om deres naboer ville falde i deres fælde.

"Datteren og jeg antager hendes kæreste, sønnen og jeg antager hans kæreste, og fire andre teenagepar kommer lige hen og begynder at bade i min pool og mit spabad," fortæller han og fortsætter:

"De har øl med, og jeg kan lugte hash inde fra huset. Jeg venter 45 minutter på, at de kommer rigtigt i gang med festen, og to har faktisk sex i min pool. Så sprængte jeg min fælde."

Og så kommer politiet

Han stormede udenfor og begyndte at råbe af dem, mens hans kone tændte udendørslyset og ringede til politiet.

"De har alle chok malet i deres ansigter, og ikke én af dem prøver at tale i et godt minut," fortalte han og tilføjede:

"Datteren begynder at fortælle os, at hun har tilladelse til at være der, og at vi er nødt til at lade dem tage tøj på. Jeg er ikke et total fjols, og jeg siger, at jeg vil smide alt deres tøj til dem. Jeg går så hen til deres bunker af tøj, telefoner, og punge og smide alt i poolen. De flipper ud af at forsøge at redde deres telefoner og andre ting. Efter ti minutter dukker politiet op, og de får børnene til at klatre ud af poolen iført deres gennemblødte tøj og forsøge at ryste deres telefoner tørre. Jeg viser politiet videoerne fra vores kameraer, skiltene og forklarer dem, at jeg havde fortalt dem og deres mor, at de var persona non grata [ikke velkomne]. Børnene blev anholdt for indtrængen, besiddelse af en stoffer, mindreåriges drikkeri og usømmelig eksponering."

Til stor glæde for manden dukkede et 'til salg'-skilt op uden for naboens hus ikke længe efter - og han har aldrig hørt fra dem siden.