Mand får skåret en vis legemsdel af efter hospitals kæmpebrøler

Udland

03/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Det er virkelig en ærgelig lægefejl!

Diagnosticerede ved en fejl hans penis

En måned før hændelsen kom en mand i 60'erne til lægen, da han havde smerte i sit underliv. Og det var her, at urologen ved en fejltagelse kom til at diagnosticere det med kræft. Og ved Arezzos San Donato Hospital fik han så sin penis kirugisk fjern.

Lægen undersøgte derpå den, hvor han gjorde den forfærdelige opdagelse, at den ikke indeholdte nogen tumor, og lægen derfor havde fjernet mandens helt raske penis uden en nævneværdig grund til det.

Og nu søger den forfærdede patient altså erstatning på det massive lægeflop. Lægen skal derfor stå foran retten, hvor han skal forsvare sig overfor den brutale amputering.

Advokater har allerede meldt ud, at de mener, at lægesjusket var sket under de indledende undersøgelsesstadier, der derefter førte til den fejlagtige diagnose. Og da de medicinske eksperter identificerede testfejlen, var det alt for sent, da mandens penis allerede var blevet amputeret.

Lignende, men dog mere makaber sag i USA

I USA havde politiet i Mobile, Alabame en lignende hændelse forleden. Her opdagede de en menneskelig penis på en tankstation. De undrede sig kraftigt over det, da den afhuggede ting ikke var knyttet til en person, som de kunne spotte nogen steder.

I stedet mener Politiet, at penisen kunne være knyttet til et uheld tidligere, hvor en en motocyklist stod af sin cykel, før han blev "påkørt af flere køretøjer"

Den mobile politidepartement har fortalt til Fox News, at den besynderlige opdagelse ikke har været knyttet til mord, overfald eller andre former for grov legemsbeskadigelse.

Det stemmer også overens med CCTV-optagelserne, der viste en lastbil ankomme til stedet, hvor en penis faldt til jorden. Og kort tid efter opdagede en tankstationsarbejder den kropsløse penis falde til jorden.

De bekræftede hændelsen med ordene: "Det var en hel d**k."