Mand er desparat: Min mareridts nabo ringer til politiet hver gang jeg bruger min have

Udland

22/3/23 | 07:35

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Om han griller, læser en bog eller lukker hunden ud i haven skal han forvente støjklager fra naboen

En mand er træt af sine mareridtsnaboer, der ringer til politiet, hver gang han bruger sin baghave. 

Det skriver The Sun

Manden der er på jagt efter hævn, besluttede sig for at dele sin historie på sociale medier. Her delte han sin vrede og søgte råd om at få sin egen have tilbage.

Støjklage på støjklage

Han skrev et indlæg på Reddits 'Neighbours from Hell'-forum (naboer fra helvede) for at klage og sagde, at hans naboer råber op og klager, hver gang han er i sin have - uanset hvad han lavede.

"Jeg har en hjørnenabo, som hver gang jeg er i min baghave ringer til politiet for en støjklage. Grill aften- støjklage. Sidder ved bålpladsen - støjklage. Ryger en smøg - støjklage. Går udenfor for at lege med hunden - støjklage. Spabad - støjklage." skriver manden i sit indlæg og fortsætter:

"Denne nabo vil vente til præcis kl. 22 og derefter ringe til politiet med en støjklage. Jeg har før fået betjente til mit baghegn kl. 22.05. Jeg har prøvet at tale med min nabo men de vil ikke tale med mig. Politiet siger altid bare at jeg skal holde støjen til et minimum. og politiet." 

Dokumenter hendes chikane

Manden besluttede at bruge sit online-netværk til at få hævn. Han jagtede løsninger og skrev: "Da jeg så dette fællesskab tænkte jeg, at det var det bedste sted at søge råd om, hvordan man håndterer sådanne naboer eller smålige måder at hævne sig på."

Reddit-brugere var hurtige til at komme manden til hjælp, og mange kom ind med deres egne ideer til hævn. Nogle sagde, at den bedste måde at give naboerne igen på var at prøve at bevise, at de chikanerede ham.

En kommenterede: "Dokumentér hver hændelse. Dag, tidspunkt, type klage og politibetjentens navne. Byg en sag for chikane."

Lev dit liv

En anden foreslog: "Gå personligt til politistationen og fortæl dem om situationen, og at du bliver chikaneret af din nabo. Lad politiet dukke op og spørge dem, om de hører nogen støj? Åh, det gør du ikke? Okay jeg vil gerne fremsætte et chikanekrav mod dem for misbrug af beredskabstjenester. Få kameraer, hvis du ikke allerede har dem."

"Lev dit liv", kommenterede en tredje og tilføjede: "Naboen vil ikke stoppe, fordi de er nederen. Du kan bare fortsætte med at leve. Jeg har ondt af naboen, de lever sådan et forfærdeligt og elendigt liv."

En Redditor foreslog at blive venner med politiet ved at skrive: "Læn dig til det. Når politiet dukker op, så fortæl dem en sjov historie om hunden, fortæl dem, at de skal kigge forbi, når de har fri til en grillfest, eller bare tal om din særlige interesse. Vær høflig og charmerende, få naboerne til at ligne idioter uden selv at være et modbydeligt hul."