Læreren sendte et brev til sine nye elever: Brevet er nu gået verden rundt

Udland

08/1/23 | 19:15

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Redaktionen

Lige inden Camilla Andersons datter Ella skulle starte i skole, modtog de et brev. Brevet var fra Ellas kommende klasselærer, der ville sikre sig, at Ella fik startet rigtigt på skolen.

Tænk at skulle starte i skole og så modtage et brev. Ikke bare en rudekuvert eller en postkort-hilsen fra en slægtning, ikke noget fra banken eller det offentlige.

Det var et helt særligt brev, som Andersons datter kun får én gang i sit liv.

Hun fik nemlig et brev fra sin kommende lærer. Det var et velkomstbrev fyldt med små skatte.

I kuverten var der både et viskelæder, små klistermærker og et armbånd, hvorpå der står “viden er sejt.”

Til hver gave fulgte der er en forklaring.

Hun fik nemlig et brev fra sin kommende lærer. Det var et velkomstbrev fyldt med små skatte.

I kuverten var der både et viskelæder, små klistermærker og et armbånd, hvorpå der står “viden er sejt.”

Til hver gave fulgte der er en forklaring.

Hej.

Nu er det snart tid for et nyt skoleår, og du skal begynde i 1. klasse. Jeg hedder Evelina, og jeg er din nye lærer. Hvor er det sejt, at netop du skal gå i min klasse. Vi skal lave mange nye, spændende og sjove ting i løbet af skoleåret. Jeg medsender hermed lidt sager til dig. De her ting, kan du få brug for, når du starter i skolen. Det er også ting, som forklarer, hvordan det fungerer i skolen.

Først og fremmest har jeg sendt dig et armbånd. På armbåndet står der “Viden er sejt.” Det har jeg lavet til dig, og det har jeg gjort for at vise dig, at det er sejt at kunne mange forskellige ting.

Du får et viskelæder, fordi alle begår fejl. Det er af vores fejl, vi lærer og udvikler os. Vidste I allerede alt, behøvede I ikke at starte i skolen.

Klistermærket får du, for at vise at vi holder sammen i klassen. Vi er et hold, som skal arbejde sammen og vi vinder med samarbejde.

Du får også en puslespilsbrik, for at vise, hvor godt vi alle passer sammen, at alle er forskellige og at alle behøves, for at vi er bedst.

Bogmærket fortæller, at der altid er en plads til dig her i klassen. Denne plads er der, lige meget hvordan du har det den dag.

I brevet findes også en Smarties. Den viser, hvor smart, jeg synes, du er. Vi kommer til at lære mange sjove ting sammen og af hinanden.

Til sidst sender jeg dig en stjerne. Den får du, som du sikkert forstår, fordi den symboliserer DIG! For mig er du en stjerne, der vil vise sig klarere og lysere for hver dag, der går.

Velkommen til dit skoleår. Vi ses på mandag.

Hilsner fra Evelina Lago Unnestam

Se opslaget under artiklen: