'Lækker buschauffør søges': Enlig mor med desperat forsøg

Udland

09/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Nogle gange ser man en i bybilledet, der er så flot, at man ikke kan lade være med at hvile øjnene et ekstra sekund på personen eller kigge en ekstra gang. Det oplevede britiske Donna, da hun så en tiltrækkende buschauffør.

En kvinde, der var træt af at prøve at finde kærligheden gennem dating-apps besluttede at efterlade en mystisk besked ved et busstoppested efter at have set en "lækker buschauffør", er endelig kommet frem i håbet om at finde sin drømmemand.

Den ukonventionelle seddel, som var knyttet til et busstoppested i Whitefield, Manchester, blev oprindeligt set af en buspassager, som ikke anede, hvem der havde efterladt den håbefulde besked.

Skrevet med store bogstaver i håbet om at fange den mystiske chaufførs opmærksomhed stod der på skiltet: "HEY FLOTTE BUSCHAFFØR - RING MIG," sammen med nummeret på beundreren.

Nu er kvinden bag den håbefulde seddel stået frem i håbet om at finde sin "flotte buschauffør". Donna Suter tror, at den mystiske mand vil vide, at han er det tilsigtede mål for sedlen, efter at hun og hendes ven Ryan Meldelson gjorde deres bedste for at forsøge at fange hans opmærksomhed i weekenden.

Moren til to fra Whitefield nød en middag med sin ven på en café da bus 531 stoppede udenfor - og deres øjne blev straks trukket mod chaufføren, rapporterer Mirror.

Donna, 38, sagde: "Jeg har været single i et stykke tid, og jeg havde downloadet en dating app, det var der samtalen startede. Så satte vi os udenfor, og denne bus stoppede.

"Vi sagde 'åh gud, den buschauffør er lækker'. Ryan forsøgte at vinke den ind for at få hans nummer til mig, men bussen kørte desværre væk."

Mens hendes ven Ryan, 31, forsøgte at jage bussen for at finde ud af, hvem den mystiske chauffør var, har Donna siden gjort sit eget forsøg på at finde ud af hans identitet.

De overvejede at vente på, at chaufføren skulle vende tilbage, men fordi ruten var så lang, besluttede de sig for mod det. I stedet besluttede de, at den bedste tilgang var at efterlade den håndskrevne note, og også et telefonnummer, som Ryan bruger specifikt til dating-apps.

Donna sagde: "Jeg tror ikke, Ryan har tændt telefonen siden sjovt nok. Han tænder bestemt ikke for den, nu er den gået viralt."

Romantikeren håber, at buschaufføren vil vide, at sedlen er beregnet til ham, da "da han passerede, smilede jeg til ham," tilføjede hun.

Donna fortsatte: "Jeg gjorde håndbevægelsen for 'ring til mig', han må vide, det var mig."

Moren har for nylig downloadet Hinge på trods af at hun "hader" dating-apps, men hun håber, at det vil være hendes usædvanlige forsøg, der vil bringe hendes femårige single-status til ende.

Hun tilføjede: "Jeg tror, at de alle bedømmer en bog ud fra dens omslag. Jeg kan ikke fordrage dem, jeg synes, at de alle er malige. Jeg tror, folk synes, der er for mange muligheder derude.

"Det er ret nemt for folk at sige 'jeg kan ikke lide den måde, du skriver' på. Jeg tror, ridderlighed skal komme tilbage igen."