Kvinde raser: 'Min nabo bliver ved med at sprede sine cigaretskodder over hele vores have'

Udland

23/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Hvad havde du gjort i det tilfælde?

Hvis I har et fælles uderum, har alle, der har adgang til det, ret til at bruge det - men der er en uskreven gensidig aftale om, at folk skal vise respekt for området og holde det rent og affaldsfrit.

Det skriver Mirror

Så hvis din nabo var respektløs over for dit udendørs rum, ville du så konfrontere dem eller beslutte at lade være?

Smider skodder overalt

En kvinde forklarede, at en af ​​hendes nabo var en kæderyger, og i stedet for at smide cigaretskodderne i et askebæger, "kaster hun dem ind i haven", hvilket betyder, at der er "bogstaveligt talt hundredvis af skodder på jorden."

Den rasende mor delte sin historie på Mumsnet.

"Vi bor i en stor boligblok med fælles haver og en parkeringsplads. En af naboerne er kæderyger - hun skal ryger omkring 40 om dagen. Hun ryger udenfor ved forsiden af ​​bygningen på parkeringspladsen ved muren ud til haven." starter kvinden og fortsætter:

"Når hun er færdig med sin cigaret, smutter hun skoddet ind i haven. Der er bogstaveligt talt hundredvis af skodder på jorden nu. Hun ryger ofte også under baldakinen ved hoveddøren, selvom hun er blevet bedt om at holde op med dette. Som følge af, at hun ryger der, er jorden ved indgangen til vores bygning fyldt med cig-skodder."

Fej dem op og smid dem gennem brevsprækken

Hun forklarede, at de havde klaget, men havde fået at vide, at "de ikke kan gennemtvinge oprydningsomkostninger på hende", så de talte med beboerens udvalg, og bygningens beboede vicevært "bekræftede", at han havde "set hende kaste affald og advarede hende flere gange."

Kvinden sagde, at hun ville anlægge sag mod kvinden, da de "alle ejer det område, hun strøer", men hun vidste ikke, hvad der var bedst.

I kommentarerne skrev nogen: "Du har brug for beviser. Du kan spørge, om en der kan installeres overvågning."

En anden foreslog: "Ville det lade sig gøre at få installeret en skraldespand i det område, hvor hun ryger? Det ville i sidste ende være til gavn for alle i bygningen, der bruger haverne og parkeringspladsen, og dermed en rimelig omkostning for beboerudvalget på den måde, udover at være et sted, hvor din nabo kan lægge sine cigaretspidser."

En mor foreslog at tage smålig hævn og kommenterede: "Fej dem op og post gennem hendes brevkasse"