Kvinde på 87 gift med mand på 47: Vi stopper aldrig med at klappe hinanden i numsen

Udland

28/8/22 | 17:44

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Edna Martin på 87 og Simon Martin på 47 forelskede sig i hinanden til en koncert, da hun var 69, og han var 31.

Parret fortæller, at de stadig er rigtig glade for hinanden, og at de er fuldstændig ligeglade med, hvad andre tænker om dem.

De faldt for hinanden med det samme, da Simon fangede Ednas øjne under en koncert. Selv mener de, at det var kærlighed ved første blik.

Parret fra Weston-Super-Mare, Somerset, fortæller, at de bare ignorerer de kommentarer, der kommer fra andre. Ligeledes fortæller de, at deres familier altid har støttet dem og ikke dømt dem på noget tidspunkt.

De skal fejre deres 17-års-dag på en lokal 'fish and chips'-restaurant. Her udvekslede de udvekslede romantiske gaver og deres hengivenhed overfor hinanden var tydelig.

Ifølge det umage par skyldes successen i deres parforhold, at de behandler hinanden med stor kærlighed og prøver at tage på eventyr hver eneste dag. De synes selv, at de fordømmende kommentarer og blikke efterhånden er aftaget, fordi folk i nabolaget alle sammen kender dem.

Simon fortæller, at de går tur hånd i hånd med deres rollatorer, fordi de begge er gangbesværede.

"Kærlighed er kærlighed, og alle bør ignorere, hvad andre siger. Alder er en sindstilstand, hvis du føler dig gammel, er du gammel," siger Simon.

Edna, der er bedstemor købte Simon armbånd i årsdagsgave. Simon gav Edna nogle øreringe med krystaller.

Edna, der er pensioneret ingeniør, fortæller: "Vi er stadig meget forelskede og holder vores forhold i live gennem vores små eventyr."

Se det glade par her.

Synes du, der er noget problem med så stor en aldersforskel?