Kvinde mobbet for klamme strækmærker: Hendes reaktion bliver hyldet af alle

Udland

29/08/2022

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Skrevet af Redaktionen

Da den dengang 33-årige Tanis Jex-Blake for første gang i lang tid ville tage på stranden for at solbade, blev hun mødt af en reaktion, hun ikke havde ventet. Hun blev simpelthen mobbet på grund af sine strækmærker.

Tanis Jex-Blake har født fem børn, som hun havde taget med på stranden i Edmonton i Canada. Her ville hun slikke sol, mens ungerne løb rundt og legede.

Men den hyggelige stund blev med ét ødelagt af to voksne mænd og en kvinde.

"Pludselig hørte jeg nogen sige ‘oh my god, se lige det der, det er fandme klamt, det er ulækkert, se hvor vammelt, det er," siger Tanis Jex-Blake til Global News.

Hun åbnede øjnene, og så de tre mennesker stå over hende. De pegede på strækmærkerne på hendes mave, og lod som om, de sparkede til hende.

Den 33-årige mor forsøgte at ignorere deres grove fornærmelser, men da hun kørte hjem med børnene, kunne hun ikke længere holde tårerne tilbage.

Derfor besluttede Tanis Jex-Blake at dele sin historie på det sociale medie Facebook.

Se her, hvad hun skrev:

“Dette er et åbent brev til de to fyre og pigen, som i dag besluttede sig for at pjække fra arbejde i Sherwood Park, hvor de var i gang med at bygge et hus, og i stedet tage til Alberta Beach for at slappe af i solen, nyde vandet og et par øl. Jeg er ked af det, hvis mit første forsøg på at slikke sol i en bikini i offentligheden i 13 år, frastødte jer.

Jeg er da ked af det, hvis min mave ikke er helt flad og stram.
Jeg er ked af, at min mave er fyldt med strækmærker.

Men jeg er IKKE ked af, at min krop har skabt, opfostret, beskyttet, født og taget sig af fem fantastiske, sunde, intelligente og dejlige børn.

Jeg er ked af det, hvis min 33 år gamle, 56 kilo tunge krop frastødte jer så meget, at I fik behov for at pege, grine og lade som om, I sparkede mig.

Men I skal lige vide, at da jeg så på jeres ‘perfekte’ unge kroppe, tænkte jeg ‘hvilke mirakler har JERES kroppe udført’? I skal også vide, at jeg holdt hovedet højt og blinkede end ikke, da I mobbede mig. Jeg lod som om, det I sagde og gjorde ikke påvirkede mig; men jeg græd i bilen på vej hjem.

Tak, fordi I ødelagde min dag. Det er folk som jer, som gør verden til et dårligt og hadefuldt sted.

Jeg kan ikke undgå at få ondt af de kvinder, der en dag skal bære jeres børn i maven og blive ‘vamle’ i jeres øjne, mens deres kroppe ændrer sig i den mirakuløse proces, vi kalder graviditet.

Jeg kan kun håbe, at I en dag indser, at mine krigs-ar er noget, man skal være stolt af, og ikke skamme sig over”

En lokal radiostation delte efterfølgende Tanis Jex-Blakes billede og facebookopdatering, og efterfølgende har det fået over en million likes og over 100.000 kommentarer.

Mange kvinder er endda begyndt at dele billeder af deres egne strækmærker for at vise deres støtte til den dengang 33-årige mor til fem.