Kvinde kan 'vende' sine baller: Nu advarer hun andre mod farlig numseoperation

Udland

20/8/22 | 09:12

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Er du på jagt efter en større bagdel, der kan få Kim Kardashian til at måbe? Pas på med, hvad du ønsker dig.

Når enden er god, er alting godt, lyder et ordsprog. Men hvis du spørger den amerikanske Reenee Talley, som er tidligere Las Vegas-stripper, vil hun nok ikke være enig. Og det vil du nok heller ikke, når du har set videoen med Reenee.

For år tilbage kunne interesserede følge Renees numseforstørrende operation på YouTube, men nu står den tidligere stripper frem og fortæller underholdsmediet E! om den skræmmende video og alle de risici, der følger med ved denne type operation.

"Jeg kigger ikke rigtig mere på mig selv i spejlet, fordi jeg ikke er glad for den måde min numse ser ud," fortæller Reenee Talley til E!.

Årsagen til Reenees utilfredshed startede i 2010, hvor hun savnede volumen i det øverste del af sine baller og besluttede derfor at få sprøjtet silikone i ballerne.

Efter et halvt år med silikone-indsprøjtninger fik hun store smerter, følelsesløshed i bagpartiet og maveproblemet. Det viste sig, at silikonen havde spredt sig op ad hendes ryg og ned i benene, hvilket resulterede i autoimmunne sygdomme.

Da lægerne havde fjernet det vandrende silikone, insisterede Reenee på at få lagt silikoneimplantater ind i ballerne. En beslutning, som hun også fortryder i dag.

Som videoen her viser, var operationen ikke vellykket. Hendes silikone-baller er meget bevægelige og kan bogstavelig talt vendes.

Det er Reenees håb, at hendes historie vil få andre numsehungrende kvinder til at tænke sig grundigt om, inden de vælger en numseoperation.

"Hvis du ødelægger din numse, kan du ikke spole tiden tilbage og få den igen," siger Reenee Talley til E!.