Kvinde hørte klynkelyde fra container: Det hun fandt i skraldet chokerede hende

Udland

07/04/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Det er ikke altid, at vi forstår, hvorfor andre smider bestemte ting ud. Denne historie fra Polen vil nok chokere de fleste.

En kvinde fra den polske by Bednarki var ude på en lille gåtur på den lokale kirkegård. Her hørte hun pludselig en underlig lyd komme fra en container.

Lyden var svag, men den gentog sig. Derfor besluttede kvinden at undersøge det nærmere. Hun ringede endda til sin svigerfar for at få hjælp.

Sammen kiggede de i containeren og opdagede til deres store rædsel en lukket pose, hvorfra der kom lyde. I posen var der en hund, som var så svækket, at den næsten ikke kunne bevæge sig.

Kvinden og hendes svigerfar forsøgte at redde hunden. De bragte den straks til dyrlæger på et nærliggende dyrehospital. Desværre var hunden i en så kritisk tilstand, at dyrlægerne besluttede at aflive den for at undgå, at den skulle opleve yderligere lidelser.

Det stod hurtigt klart, at nogen havde efterladt hunden i containeren med vilje. De lokale beboere var rystede og bekymrede over, at nogen kunne gøre noget så forfærdeligt mod et dyr.

Derfor brugte de sociale medier og andre kanaler i et håb om hjælp til at finde den ansvarlige og stille dem til ansvar for deres handlinger.

Takket være oplysninger fra vidner og politiets efterforskning, blev ejeren af hunden identificeret og anklaget for at forsøge at dræbe dyret. Nu risikere vedkommende en fængselsstraf på op til 3 år for de monstrøse handlinger.

Denne triste hændelse er en påmindelse om, hvor vigtigt det er at tage ansvar for sine kæledyr og sørge for, at de får den omsorg og opmærksomhed, de har brug for.

At efterlade et dyr til en langsom og smertefuld død er aldrig acceptabelt og bør aldrig ske.