Kvinde gemmer penge i gryde: Serverer pengeseddel på brød til sin mand

Udland

04/2/23 | 08:25

Kilde: Shutterstock
Kilde: Shutterstock

Skrevet af Mathias Højgaard-Rasmussen

Vi kender alle sammen til hvidvask af kontanter, men denne gang var det et uheld.

Stacey havde for nyligt mistet sin svigermor, og havde i forbindelse med svigermorens begravelse, modtaget ca. 3000 kroner som økonomisk hjælp.

Kvinden havde lagt pengene i en konvolut, og lagt konvolutten på køkkenbordet.

En morgen ringer det på kvindens dør, og da hun ikke er tryg ved at have så mange kontanter liggende fremme på køkkenbordet, gemte hun pengene i hendes Slow-Cooker. Hun puttede pengene ind imellem varme-elementet og gryden, før hun gik ud og åbnede døren.

Det var bare posten, der kom forbi med en pakke. Derefter fortsatte den 41 årige kvinde sin dag som om intet var sket. Kvinden får efterfølgende planlagt begravelsen af sin svigermor, og betaler bedemanden med kontanterne. Hun undrer sig dog over, at ikke alle kontanter er i konvolutten.

Der er nemlig faldet en 20£ seddel ud, som nu ligger og hygger i Slow-Cookeren.

Kvinden havde i de 14 dage op til fundet, flittigt brugt sin Slow-Cooker til at mætte sin familie. Først derefter finder Stacey pengene, fordi hun skal rense gryden inden Slow-Cookeren skulle bruges igen. Det er en sprød 20£-seddel, der altså har overlevet 14 dages madlavning. 

Kvindens familie kender alt til hendes vaner med at gemme ting mærkelige steder, i fryseren, i pakker med morgenmadsprodukter eller i flyttekasser, hvis der nu skulle ske et indbrud.

Da Stacey fandt sedlen, fik hun en god ide, og serverede sedlen til sin mand, med et stykke brød og smør til. Han lagde hurtigt to og to sammen og brød ud i grin, da hun selv fortalte, hvad der var sket med pengene.

Hvad der altså startede ud som en trist historie med et dødsfald, fik en lidt mere positiv afslutning, og hele familien ser frem til hvor hun gemmer sine penge næste gang!