Kvinde fyret fra stort supermarked: Lavede sennepsgas til rengøring

Udland

04/03/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Hun vidste ikke at blandingen ville være så farlig.

En kvinde blev angiveligt fyret fra den amerikanske supermarkedskæde Target efter ved et uheld at have skabt giftig "sennepsgas".

Det skriver Dailyr Star

Ealaf Adam fra Chicago blev fyret fra den amerikanske detailgigant den 17. februar efter at have skabt de dødelige dampe ved at blande blegemiddel og universalrengøringsmiddel sammen.

Hun dokumenterede den traumatiske oplevelse på sin TikTok-side og forklarede i et klip, der er blevet set 1,6 millioner gange, hvordan hun "blev fyret, fordi jeg blandede Fabuloso og blegemiddel".

Kendte ikke den farlige cocktail

Ealaf sagde: "Det, jeg troede, var, at du kan blande alt med hvad som helst. Som om det ikke gør noget. Tilsyneladende lavede den sennepsgas."

Sennepsgas er ekstremt farlig og giftig, og sundhedsministeriet i New Jersey siger, at det kan skabe alvorlige forbrændinger, skade på lunger og endda død.

Den ildelugtende gift forårsagede mere end 120.000 ofre i 1. Verdenskrig.

En person kommenterede:

"De ledte bestemt efter en grund, fordi du bare prøvede at gøre rent. Som om du frivilligt ville forgifte dig selv med sennepsgas."

En anden sagde: "Vent, vi skulle ikke blande Fabuloso og blegemiddel?"

Til samtale ved chefen

Ealafs manager var bæreren af ​​dårlige nyheder og fortalte hende, at hun skulle fyres for sine klodsede handlinger. Hun skulle angiveligt have spurgt hende: "hvorfor fanden ville du gøre det."

Hun fortsatte: "'Du kender hændelsen vedrørende den 17. februar, så vi besluttede, at vi bare vil opsige dig."

Ealaf spurgte: "Kan jeg få papirerne på det?"

TikTok-seere var forargede, efter at hendes manager angiveligt nægtede og sagde "det vil jeg ikke gøre". Hendes manager forsøgte derefter at lede hende ud "i henhold til Targets politik", men Ealaf skubbede tilbage. Hun svarede: "Jeg arbejder ikke her mere, jeg går selv ud. Du behøver ikke gå med mig. Du vil ikke prøve at gøre mig forlegen og få mig til at gå 'walk of shame'. Jeg løber ud herfra."

Føler sig frigjort

Ealaf sagde, at hun føler sig "frigjort" fra hele oplevelsen, og hendes fejl endte med at virke til det bedre.

Hun sagde:

"Jeg har det godt, jeg føler mig befriet, fordi det job virkelig deprimerede mig. Som det kom op i mine terapisessioner, det er derfor, jeg ved, at det ikke var godt for mig."

Ealaf havde et sidste råd til dem, der var ulykkelige i deres job. "Men babes, hvis dit job deprimerer dig, så lad være, før de fyrer dig. Sig op."